Εφιαλτικές διακοπές για δύο τουρίστριες στο κέντρο της Αθήνας – Βίντεο ντοκουμέντο

807

Οι δυο τουρίστριες είχαν καταλύσει για μερικές ημέρες στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και μάλιστα είχαν νοικιάσει και αυτοκίνητο προκειμένου να δουν τα αξιοθέατα τις Αττικής

Σε έναν από τους πλέον τουριστικούς δρόμους τις Αθήνας, κάτω από το φως της Ακρόπολης, εκεί όπου υπάρχουν ξενοδοχεία διάσημα στους «φορτωμένους» τουρίστες ανά τον κόσμο… κάνουν πάρτι οι κακοποιοί, κλέβοντας τους τουρίστες.

Τελευταίο και χαρακτηριστικό περιστατικό αυτό που σημειώθηκε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα real.gr, πριν από λίγες ημέρες έξω από γνωστό σ’ ολόκληρη την Ευρώπη ξενοδοχείο της περιοχής, όπου δυο κλέφτες άφησαν δυο τουρίστριες κυριολεκτικά μόνο με τα ρούχα που φορούσαν, καθώς τους άρπαξαν όλες τις αποσκευές μέσα από το αυτοκίνητο.

Οι δυο τουρίστριες είχαν καταλύσει για μερικές ημέρες στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και μάλιστα είχαν νοικιάσει και αυτοκίνητο προκειμένου να δουν τα αξιοθέατα τις Αττικής.

Την ημέρα που ήταν να αποχωρήσουν από Αθήνα για Σαντορίνη και είχαν βγάλει εισιτήρια με το καράβι και για το αυτοκίνητο, προκειμένου να έχουν ευχέρεια κινήσεων στο κυκλαδίτικο νησί, οι διακοπές τους…καταστράφηκαν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, είχαν φορτώσει το σύνολο των αποσκευών τους στο αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει έξω από το ξενοδοχείο και βρίσκονταν στη ρεσεψιόν προκειμένου να πληρώσουν.

Την ίδια στιγμή δύο νεαροί έσπαγαν το παράθυρο στο όχημα και στην κυριολεξία άρπαζαν όλες τις αποσκευές με αποτέλεσμα οι τουρίστριες να μείνουν μόνο με τα ρούχα που φορούσαν. Ευτυχώς για τις ίδιες είχαν μαζί τους τα πορτοφόλια τους με τα χρήματα και τις κάρτες τους όχι όμως τα διαβατήριά τους και τις ταυτότητες τους.

Όταν πλέον οι δυο τουρίστριες διαπίστωσαν την κλοπή, ξεκίνησε μια απίστευτη Οδύσσεια μέσω της Πρεσβείας τους προκειμένου να επιστρέψουν στη χώρα τους… καθώς πλέον οι διακοπές τους είχαν καταστραφεί.

Δείτε το βίντεο του real.gr