Επίθεση με βιτριόλι: Κατέθεσε η Αννίτα Ναθαναήλ – “Πολλές φορές η Ιωάννα έχει πει να δώσει τέλος στη ζωή της”

Η Αννίτα Ναθαναήλ κατέθεσε στο δικαστήριο, καθώς οι δύο γυναίκες έγιναν φίλες μετά την αποτρόπαια επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα.

Της Άννας Κανδύλη

“Γνωρίζω μόνο την Ιωάννα. Την γνώρισα κατά τα τέλη του έτους. Συγκλονίστηκα από τη βιαιότητα του εγκλήματος. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είχε συμβεί στις κόρες μου. Ήταν ένα διαλυμένο κορίτσι. Μας πήρε καιρό να την πλησιάσω. Ήταν δύσπιστη.

Δύσκολο να εμπιστευτεί κάποιον τρίτο. Προσπαθούσα να την τονώσω, να δει ότι υπάρχει” , κατέθεσε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Για τη ζωή της Ιωάννας μετά την επίθεση είπε πως : “Ζει στο σπίτι, δεν έχει κοινωνική ζωή, την παρακαλώ να πάμε μια βόλτα έξω το βράδυ, γιατί τη μέρα δεν πρέπει να κινείται λόγω του ήλιου. Η επαφή με τους γιατρούς δίνει κάποια ελπίδα, συνέχεια βγαίνουν νέες μέθοδοι αποκατάστασης, όλοι μας λένε ότι πρέπει να έχει υπομονή”.

Τι αποκάλυψε η Αννίτα Ναθαναήλ για την ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας

Αναφερόμενη στην ψυχολογία του θύματος, η μάρτυρας αποκάλυψε: “Πολλές φορές έχει πει να δώσει τέλος στη ζωή της. Ο ψυχίατρος της κάνει εξαιρετική δουλειά, προσπαθούμε να κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Έχει κάνει βουτιά τις τελευταίες ημέρες η ψυχολογία της, η στάση της κατηγορούμενη έχει ξαναβάλει τον φόβο στη ζωή της, αναρωτιέται τι θα γίνει μετά από όλα αυτά”.

“Αυτό που την κρατά στη ζωή είναι τα μηνύματα του κόσμου. Αυτό που είπε για αυτήν η μητέρα της κοπέλας από τη Φολέγανδρο της έδωσε κουράγιο. Να γίνει σύμβολο, να έχει ένα στόχο” ανέφερε και κατέληξε λέγοντας: “Μακάρι η κοινωνία μας να έχει περισσότερες Ιωάννες”.

enikos.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ