Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΦρίκη στο Καματερό: Ληστές την βίασαν μπροστά στα παιδιά της

Φρίκη στο Καματερό: Ληστές την βίασαν μπροστά στα παιδιά της

Μια Αφγανή μητέρα 31 ετών καταγγέλλει πως έζησε τον τρόμο όταν ληστές όχι απλά της έκλεψαν σημαντικό χρηματικό ποσό, αλλά την βίασαν μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της

Όπως καταγγέλλει η ίδια, οι ληστές εισέβαλλαν δύο φορές σε διάστημα λίγο ημερών, με την πρώτη να αρπάζουν 700 ευρώ και κοσμήματα ενώ την δεύτερη, εκτός από το ότι της άρπαξαν το κινητά της τηλέφωνο και 1000 ευρώ, έζησε την απόλυτη φρικαλεότητα στα χέρια τους όταν την ανάγκασαν να πιεί αλκοόλ και στην συνέχεια την βίασαν διαδοχικά.

Η 31χρονη την Πέμπτης στο Τμήμα Αγίων Αναργύρων όπου κατήγγειλε όλα όσα φρικτά έζησε, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι αναγνώρισε τον έναν από τους δράστες καθώς πρόκειται για έναν ελαιοχρωματιστή ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

Το χρονικό της φρίκης

Η πρώτη εισβολή έγινε σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το μεσημέρι της 16ης Σεπτεμβρίου, όταν ο εν λόγω ελαιοχρωματιστής μαζί με τρία ακόμη άτομα εισέβαλαν στο σπίτι της όταν η ίδια βρισκόταν με τα τρία ανήλικα παιδιά της και απαίτησαν να τους δώσει χρήματα και κοσμήματα. Εκείνη έντρομη και φοβούμενη για την ζωή της ίδιας και των παιδιών της δεν προέβαλε αντίσταση και τους έδωσε 700 ευρώ. Οι ληστές τα πήραν και εξαφανίστηκαν.

Η συνέχεια όμως αποδείχθηκε πιο τραυματική καθώς μια εβδομάδα αργότερα, στις 25 Σεπτεμβρίου περίπου στις 3 τα ξημερώματα, ο αλλοδαπός ελαιοχρωματιστής μαζί με έναν ακόμα επέστρεψαν. Οι δυο τους την ανάγκασαν να πιει αλκοόλ και στην συνέχεια την βίασαν διαδοχικάΑρπαξαν 1000 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ