Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΤραγωδία στην Κρήτη: Συγκίνηση για τον 17χρόνο και τον 21χρονο που σκοτώθηκαν...

Τραγωδία στην Κρήτη: Συγκίνηση για τον 17χρόνο και τον 21χρονο που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, η είδηση του θανάτου δύο νέων παιδιών, σε τροχαίο δυστύχημα.

Το τροχαίο, το οποίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Γάζιστοίχισε τη ζωή στον 17χρόνο Ματθαίο και στον 21χρονο Έρντι, ο οποίος ήταν οδηγός της μοτοσυκλέτας. Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές, ο Έρντι εργαζόταν ως διανομέας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, είχε δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, αλλά όχι μηχανής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 21χρονος Έρντι, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία ήταν μεγάλου κυβισμού, και προσέκρουσε πάνω σε κολόνα φωτισμού. Να σημειωθεί ότι η μηχανή βρέθηκε περίπου 100 μέτρα μακριά από τους δύο νεαρούς, ενώ η σύγκρουση φαίνεται να έγινε από τη δεξιά πλευρά της.

Όπως αναφέρει το creta24, από την σφοδρότητα της πρόσκρουσης έχασε τη ζωή του ακαριαία ο 21χρονος Έρντι, ενώ ο 17χρονος Ματθαίος, διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ωστόσο έφυγε από τη ζωή λίγο αργότερα.

Φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα αναμένεται να δώσει η Προανάκριση, ενώ θα οριστεί και πραγματογνώμονας. Παράλληλα, έχει ζητηθεί να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί εάν ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Πηγή:creta24

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ