Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάMad Clip: Βρέθηκαν ο σταυρός και το κινητό του - Ξεκίνησε ο...

Mad Clip: Βρέθηκαν ο σταυρός και το κινητό του – Ξεκίνησε ο έλεγχος του πραγματογνώμονα της οικογένειας

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr από την έως τώρα έρευνα της τροχαίας δεν έχει προκύψει σύγκρουση με άλλο όχημα – Έχει διαπιστωθεί πως ο τραπερ έτρεχε με αρκετά χιλιόμετρα παραπάνω από το προβλεπόμενο όριο των 50 χιλιομέτρων

Μέσα στο αυτοκίνητο του Mad Clip βρέθηκαν, τελικά, ο σταυρός και το κινητό του τηλέφωνο, σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα που ορίστηκε από την οικογένεια του αδικοχαμένου τράπερ, Παναγιώτη Μαδιά.

«Σήμερα έγινε για πρώτη φορά η αυτοψία και ο τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου του τράπερ. Το πρώτο που θα ήθελα να πω είναι ότι βρέθηκαν μέσα στην καμπίνα στα συντρίμμια των σιδερικών και πλαστικών τμημάτων ο σταυρός και το κινητό», δήλωσε στο protothema.gr, o κ. Μαδιάς. Ο γνωστός πραγματογνώμονας θα συνεχίσει τον ενδελεχή έλεγχο του αυτοκινήτου σε μία προσπάθεια να διαπιστώσει τι έγινε το μοιραίο βράδυ και ο γνωστός τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να χάσει τόσο άδικα τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr από την έως τώρα έρευνα της τροχαίας δεν έχει προκύψει σύγκρουση με άλλο όχημα, ενώ έχει διαπιστωθεί πως ο τραπερ έτρεχε με αρκετά χιλιόμετρα παραπάνω από το προβλεπόμενο όριο των 50 χιλιομέτρων στον συγκεκριμένο δρόμο. Ο πραγματογνώμονας που έχουν ορίσει από την Τροχαία δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη την έρευνα του για το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ.

«Δεν μπορώ να ξέρω πώς του έφυγε το αυτοκίνητο. Ήταν ευθεία. Δεν ξέρουμε πώς του έφυγε. Ο εγγονός μου ήταν ένας απίστευτος οδηγός. Σπάνιος οδηγός. Έτρεχε σε αγώνες στην Κύπρο. Δεν μπορούσε να του φύγει το αυτοκίνητο. Δεν υπήρχε νερό στον δρόμο. Αυτά είναι παραμύθια. Δεν ήταν τρελός ο εγγονός μου να φρενάρει απότομα χωρίς να γίνει τίποτα. Ο Πίτερ ήταν αγαπητός σε όλο τον κόσμο. Αυτό φάνηκε στην κηδεία του διότι ήταν ένα παιδί το οποίο, όπου βρισκόταν, έδινε τα πάντα. Δεν ήταν εγωιστής. Ήταν φιλότιμος. Απεδείχθη πως ο κόσμος που ήρθε στην κηδεία τον αγαπούσε. Θέλω να πω το εξής: ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς όλους όσοι τον στήριξαν με πάθος και τον αγάπησαν. Θα τους λείψει και θα λείψει και σε εμάς. Ας τον αναπαύσει ο Θεός!», είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες ο παππούς του τράπερ.

Παράλληλα στην ΕΛΑΣ αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής αλλά και των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένονται από την ιατροδικαστή κ. Σπηλιοπούλου από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. «Ορίστηκα από τον πατέρα του τραγουδιστή μα διαπιστώσω τι ακριβώς συνέβη. Δεν έχω εξετάσει ακόμη το όχημα. Θα κάνω τη δίκη μου έρευνα όπως έχω ήδη ξεκινήσει να κάνω και στο σημείο. Παράλληλα θα εξετάσω το βίντεο από τις καμερες ασφαλειας για να δούμε ακριβώς τι συνέβη με τον Πίτερ και πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του», δήλωσε στο protothema ο κ. Μαδιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ