Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΧαλκίδα: Εφιαλτική παγίδα σε 25χρονη μέσω Viber – Η ομηρία και ο...

Χαλκίδα: Εφιαλτική παγίδα σε 25χρονη μέσω Viber – Η ομηρία και ο βιασμός

Υπόθεση φρίκης αποκαλύπτεται στη Χαλκίδα, με θύμα μία 25χρονη γυναίκα η οποία έπεσε θύμα ομηρίας και βιασμού από 29χρονο, που την προσέγγισε μέσω Viber.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το evima.gr, η 25χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 29χρονος βουλγαρικής καταγωγής την κρατούσε όμηρο στο διαμέρισμά του στη Χαλκίδα και την βίαζε επί 14 ημέρες.

Χαλκίδα: Προσέγγισε την 25χρονη μέσω Viber

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 25χρονη, ο δράστης την προσέλκυσε μέσω viber και την προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα.

Η ίδια αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόσκληση και έφτασε στη Χαλκίδα στις 2 Σεπτεμβρίου.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στην ιστοσελίδα πως η 25χρονη περιέγραψε σοκαρισμένη τα όσα φρικιαστικά είχε βιώσει, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η ίδια βρήκε την ευκαιρία να καλέσει το 100, όταν ο 29χρονος βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι. Η 25χρονη παρέμεινε στο διαμέρισμα έως ότου φτάσουν οι αστυνομικοί.

Χαλκίδα: Τι υποστηρίζει ο 29χρονος

Οι αστυνομικές Αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον 29χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται όλες τις κατηγορίες και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, κατηγορούμενος για αρπαγή και βιασμό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την 25χρονη με τη συναίνεσή της.

Επίσης, υποστήριξε ότι με τη συναίνεσή της η γυναίκα ήρθε από τη Λιθουανία στη Χαλκίδα, ενώ εκείνος πλήρωσε τα εισιτήριά της.

Υπάρχουν αναφορές, που δεν επιβεβαιώνονται, ότι η 25χρονη και ο 29χρονος ίσως ήταν μαζί στο Λονδίνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ