Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΕπίθεση με βιτριόλι – Τα στοιχεία που διέγραψε η δράστρια από το...

Επίθεση με βιτριόλι – Τα στοιχεία που διέγραψε η δράστρια από το κινητό της

Μετά την ενέδρα που έστησε η 36χρονη στην άτυχη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαΐου του 2020, η δράστρια φέρεται πως μερίμνησε ώστε να σβήσει ενοχοποιητικά στοιχεία από το κινητό της που θα την ενέπλεκαν με την επίθεση σε πιθανή έρευνα των αρχών

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Μετά την ενέδρα που έστησε η 36χρονη στην άτυχη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαΐου του 2020, η δράστρια φέρεται πως μερίμνησε ώστε να σβήσει ενοχοποιητικά στοιχεία από το κινητό της που θα την ενέπλεκαν με την επίθεση σε πιθανή έρευνα των αρχών.

Τι έσβησε από το κινητό της η 36χρονη

Σύμφωνα με όσα έδωσε στη δημοσιότητα το Star, η 36χρονη έσβησε την αναζήτηση του τηλεφώνου της οικίας της Ιωάννας σε εταιρεία αναζήτησης τηλεφώνων.

Ακόμη, διέγραψε δύο φωτογραφίες της Ιωάννας, την εικόνα προφίλ της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπως και τα μηνύματα που της είχε στείλει στο Messenger.

Οι αρχές βρήκαν ακόμη πως αφαίρεσε την αναζήτηση εταιρείας που πουλάει αιθέρα, φωτογραφία συσκευής γεωεντοπισμού, την αναζήτηση ιστοσελίδας με τίτλο «γυναίκες δηλητήριο με μαντήλι», μία φωτογραφία πινακίδας αυτοκινήτου αλλά και την αναζήτηση για αγορά συσκευής γεωεντοπισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ