Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΓυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Την σκότωσε γιατί τον απέρριψε

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Την σκότωσε γιατί τον απέρριψε

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη γυναικοκτονία στο Πάνορμο Ρεθύμνου. Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Κυριακής ένας 49χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 47χρονη μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε. Στη συνέχεια ο ίδιος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το Creta24.gr, o 49χρονος φέρεται να σκότωσε την 47χρονη στο Ρέθυμνο γιατί τον απέρριψε ερωτικά…

Δράστης και θύμα διατηρούσαν επιχειρήσεις στην περιοχή του Πάνορμου. Μάλιστα, επιχειρηματίες της περιοχής που γνώριζαν και τους δύο είχαν αποκλείσει από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο οι δύο τους να διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Σημειώνεται πως η 47χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό του ο 49χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο. Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Όπως αναφέρει το rethemnosnews.gr, η γυναίκα από τις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου κατοικούσε με την οικογένεια της στο Ρουμελή Μυλοποτάμου. Ήταν παντρεμένη, είχε ένα γιο και μια κόρη. Ο 48χρονος δράστης, με καταγωγή από τα Ζωνιανά, είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Πηγή: Creta24.gr, Cretapost.gr, Rethemnosnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ