Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΦολέγανδρος: «Πιστεύω ότι αυτός σκότωσε το παιδί μου» - Τι είπε ο...

Φολέγανδρος: «Πιστεύω ότι αυτός σκότωσε το παιδί μου» – Τι είπε ο πατέρας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς

Τι δήλωσαν o πατέρας της άτυχης Γαρυφαλλιάς και η δήμαρχος Φολεγάνδρου – Ο 30χρονος φίλος της 26χρονης κοπέλας συνελήφθη στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η κοπέλα

Πεπεισμένος ότι ο 30χρονος είναι ο δολοφόνος της κόρης του είναι ο πατέρας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς ο οποίος στο  άκουσμα του εντοπισμού του 30χρονου από την αστυνομία και το λιμενικό μιλώντας στο protothema.gr τόνισε πως «πιστεύω  ότι το σκότωσε το παιδί μου».

Η δήμαρχος του νησιού, Ευθαλία Παπαδοπούλου από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο όπου και συνελλήφθη ο φίλος της 26χρονης από τους άντρες του λιμενικού. Ήταν η γυναίκα που ενημέρωσε την αστυνομία και το λιμενικό όταν ενημερώθηκε από κάτοικο του νησιού που έτυχε να περνάει από εκεί ότι ο φίλος της Γαρυφαλιάς βρίσκεται στο σημείο της τραγωδίας κρυμμένος και φοβισμένος.

«Έτυχε να περνάει από το σημείο της τραγωδίας μια κάτοικος του νησιού, η οποία είδε και αναγνώρισε τον φίλο της 26χρονης να κάθεται στο σημείο που βρέθηκε πνιγμένη η κοπέλα και να είναι κρυμμένος και φοβισμένος. Τότε η κοπέλα χωρίς να χάσει χρόνο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι μάλλον βλέπει τον άντρα που αγνοείται από τη στιγμή που βρέθηκε νεκρή η άτυχη Γαρυφαλλιά. Αμέσως πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και τους άντρες του λιμενικούκαι φτάσαμε στο σημείο. Αυτός από την αρχή αντιστάθηκε, δεν ήθελε να παραδοθεί, πετούσε πέτρες στους άντρες του λιμενικού αλλά κατάφεραν να τον συλλάβουν», λέει στο protothema.gr η δήμαρχος της Φολεγάνδρου.

Συνελήφθη στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Γαρυφαλλιά – «Παιδιά τι έκανα, ήταν η κακιά στιγμή»

Η απόλυτη ανατροπή καταγράφηκε στη μυστηριώδη υπόθεση θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, στη Φολέγανδρο, καθώς το βράδυ του Σαββάτου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 30χρονος φιλος της ύστερα από αναζήτηση που ξεπέρασε το ένα 24ωρο. Από εκεί που επικρατούσε η πεποίθηση ότι μπορεί να ήταν νεκρός, εκείνος συνελήφθη ύστερα από αναγνώριση από κάτοικο της περιοχής, στο βραχώδες σημείο όπου βρέθηκε η άτυχη Γαρυφαλιά.

Στο σημείο έσπευσαν οι αρχές του λιμενικού και της αστυνομίας. Ο 30χρονος όταν συνελήφθη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «παιδιά τι έκανα, ήταν η κακιά στιγμή». Εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.  Ο 30χρονος άνδρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν από το τραγικό συμβάν κυκλοφορούσε στο νησί καθώς τον αναγνώρισαν επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά και συναναστράφηκαν μαζί του.

Μαζί με την 26χρονη Γαρυφαλλιά επισκέφθηκαν το νησί των Κυκλάδων έχοντας μαζί τους σκηνές για διανυκτέρευση καιχωρίς να έχουν κάνει κράτηση σε κάποιο κατάλυμα. Υπενθυμίζεται πως το αυτοκίνητο της κοπέλας βρέθηκε σε βραχώδη έκταση στον γκρεμό. Ύστερα από την πτώση η 26χρονη βγήκε από το όχημα με ένα σακίδιο και μετά χάθηκε. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 30χρονος φίλος της εθεάθη το βράδυ της Παρασκευής να επιχειρεί να μπει σε μια κατοικία και στην προσπάθειά του τραυματίστηκε στο κεφάλι. Στο μεταξύ θέμα ωρών είναι να χυθεί περισσότερο φως στην υπόθεση καθώς η σορός της 26χρονης εστάλη στην Αθήνα την Παρασκευή για τη διενέργεια νεκροψίας.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Alpha οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή όπου βρέθηκε η 26χρονη ένα σκουλαρίκι της αλλά και κηλίδες αίματος. Παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αφαιρεθεί βίαια το κολιέ που φορούσε και βρέθηκε σπασμένο. Αυτό σημαίνει πως ότι συνέβη στην κοπέλα έγινε στη στεριά και στη συνέχεια ο δράστης έριξε το πτώμα της στη θάλασσα. 

ΠΗΓΗ:protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ