Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΈγκλημα στη Μύκονο: Τον σκότωσε επειδή του ζήτησε να πληρώσει το ενοίκιο

Έγκλημα στη Μύκονο: Τον σκότωσε επειδή του ζήτησε να πληρώσει το ενοίκιο

Το έγκλημα με θύμα 27χρονο νεαρό συντάραξε τη Μύκονο και προκάλεσε αίσθηση σε ολόκληρη τη χώρα. Η σκοτεινή αλήθεια πίσω από τη δολοφονία αποκαλύπτεται…

Τον σκότωσε επειδή του ζήτησε να πληρώσει το μέρος του ενοικίου που του αναλογούσε κατά την συγκατοίκηση τους στη Μύκονο. Ο 29χρονος Αλβανός που μαζί με τέσσερις φίλους του μαχαίρωσαν και χτύπησαν μέχρι θανάτου τον 27χρονο ομοεθνή τους το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (12/7/2021) στον Άγιο Φανούριο της Μυκόνου, έμεναν μαζί από τις αρχές Ιουνίου σε δωμάτιο στο νησί των Ανέμων.

Στις αρχές Ιουλίου ο 29χρονος έφυγε από το σπίτι, ωστόσο οι αντιπαραθέσεις και οι τσακωμοί μεταξύ των δύο ανδρών συνεχίστηκαν. Μια μέρα πριν το φονικό, οι δύο Αλβανοί είχαν συναντηθεί, με τον 29χρονο όχι μόνο να αποδέχεται τις προτάσεις του ανθρώπου που λίγες ώρες αργότερα του αφαίρεσε τη ζωή, αλλά να του αποσπά το κινητό του τηλέφωνο και 100 ευρώ.

Μετά από αυτό κοινοί τους φίλοι προσπάθησαν να τους τα βρουν κι έτσι τους κανόνισαν ραντεβού για το βράδυ της επόμενης ημέρας στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου. Τα πράγματα όμως πήραν διαφορετική τροπή. Ο 29χρονος μαζί με τέσσερις ακόμα φίλους του έφτασαν στο προκαθορισμένο σημείο και αντί οι διαφορές να λυθούν με διάλογο, σημειώθηκε το φονικό

Έβγαλαν μαχαίρια, καλέμια και κοντάρια και άρχισαν να χτυπούν τον 27χρονο τον οποίο άφησαν αιμόφυρτο στο έδαφος. Το θύμα χτυπήθηκε μια φορά με μαχαίρι στο στήθος, ενώ είχε δεχτεί πολλά χτυπήματα και στο κεφάλι.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΕΛ. ΑΣ και ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκε άμεσα η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και περιπολούντες αστυνομικοί, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες και αναζητήσεις, εντόπισαν και προσήγαγαν τους πέντε δράστες.

Σημειώνεται ότι οι τέσσερις από τους δράστες (ηλικίας 22, 22, 27 και 29 ετών) εντοπίσθηκαν στη Μύκονο, ενώ ο πέμπτος (22χρονος) στο λιμάνι της Ραφήνας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειανατολικής Αττικής.

Στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε, οι προσαχθέντες εξεταζόμενοι ταυτοποιήθηκαν για την συμμετοχή τους στην ανθρωποκτονία. Στο χώρο του περιστατικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μαχαίρι με συνολικό μήκος -21- εκατοστά, δύο μεταλλικά αντικείμενα, τρία ξύλινα αντικείμενα και μεταλλικό οικοδομικό εργαλείο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για το 27χρονο θύμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ