Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΚύκλωμα μαστροπείας, βιασμοί, και ξύλο στο κολαστήριο της Ηλιούπολης – Τι αποκαλύπτει...

Κύκλωμα μαστροπείας, βιασμοί, και ξύλο στο κολαστήριο της Ηλιούπολης – Τι αποκαλύπτει η ΕΛ.ΑΣ

Το σοκαριστικό και συνάμα αποκαλυπτικό διαβιβαστικό της σύλληψης για την υπόθεση βιασμού και κακοποίησης της 19χρονης στην Ηλιούπολη. «Την εξανάγκαζε να εκδίδεται με αγνώστους επ’ αμοιβή, σε διάφορα ξενοδοχεία, χωρίς η ίδια να το επιθυμεί και όταν του είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει, εκείνος άρχισε να την χτυπά σε όλο της το σώμα, απειλώντας την ταυτόχρονα με το όπλο που είχε μαζί του»

Την εξανάγκαζε στο χρονικό διάστημα που συζούσαν να εκδίδεται με αγνώστους επ’ αμοιβή, σε διάφορα ξενοδοχεία, χωρίς η ίδια να το επιθυμεί και όταν του είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει, εκείνος άρχισε να την χτυπά σε όλο της το σώμα, απειλώντας την ταυτόχρονα με το όπλο που είχε μαζί του» αναφέρεται στο σοκαριστικό και συνάμα αποκαλυπτικό διαβιβαστικό της σύλληψης για την υπόθεση βιασμού και κακοποίησης της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Ο αστυνομικός-σύντροφος της 19χρονης στην Ηλιούπολη, ο πατέρας της και άλλα τέσσερα άτομα που φέρονται ως συνεργοί στον εφιάλτη που βίωνε η κοπέλα κατηγορούνται για βαριά αδικήματα.

Ανατριχιαστική ειναι και η μαρτυρία της 19χρονης την οποία ο αστυνομικός – σύντροφος την ανάγκαζε να εκδίδεται, «πουλούσε» το κορμί της σε πιο καλή τιμή στους φίλους του, της κρατούσε τα λεφτά, την είχε φυλακισμένη και της έδινε ναρκωτικά. Ένα 19χρονο κορίτσι που ήδη από τα 11 γνώρισε την κόλαση όταν τη βίασε ο πατέρας της, εφιάλτη που ζούσε μέχρι τα 17, μία ημέρα πριν τα γενέθλιά της.

Η μητέρα και ο αδερφός της δεν γνώριζαν τίποτα για το μαρτυριό της, ούτε όταν αυτό το προκαλούσε ο πατέρας της, ούτε τώρα που υπέφερε στα χέρια του συντρόφου και των συνεργών του. Ο πατέρας της, που σύμφωνα με τη μαρτυρία της την έχει βιάσει πάνω από 30 φορές,  φρόντιζε να το κάνει όταν έλειπαν όλοι από το σπίτι. Ο σύντροφος την απειλούσε να μην πει τίποτα, και όταν ερχόταν στο σπίτι ο αδερφός της ή η μάνα της φρόντιζε να της φέρεται καλά.

Σοβαρά αδικήματα

Όπως ανάφερεται στο διαβιβαστικό, ο υπαρχιφύλακας, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, κατηγορείται για παράβαση πολλών άρθρων του Ποινικού Κώδικα. Μεταξύ άλλων για «Απλή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση», για παράβαση του νόμου «Περί όπλων», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και των νόμων «Περί ενδοοικογενειακής βίας», «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις».

Στο διαβιβαστικό της σύλληψης γίνεται φυσικά αναφορά και στον πατέρα της κοπέλας που κατηγορείται για «Βιασμό κατ’ εξακολούθηση» και παράβαση του νόμου «Περί όπλων».

Επίσης αναφορά γίνεται σε άλλα τέσσερα άτομα που κατηγορούνται, για τους οποίους μέχρι τη στιγμή της σύνταξης του διαβιβαστικού δεν είχαν εξακριβωθεί τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητάς τους. Τα άτομα αυτά βαρύνονται με επίσης σοβαρά αδικήματα, όπως «συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων», «εμπορία ανθρώπων» και για παραβάσεις που αφορούν το νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σημειώνεται ότι ο ένας εκ των συνεργών συνελήφθη λίγο αργότερα από την ώρα που ο αστυνομικός – σύντροφος και ο πατέρας της 19χρονης οδηγήθηκαν στις φυλακές.

Η πορνεία, το ξύλο, τα ναρκωτικά

Περιγράφοντας το ιστορικό της υπόθεσης η Αστυνομία αναφέρει τη σωτήρια παρέμβαση της υπαλλήλου του καφέ, στο οποίο βρήκε καταφύγιο η 19χρονη. Η υπαλληλος ήταν που επικοινώνησε με την γραμμή βοήθειας για κακοποιημένες γυναίκες 15900 και κατόπιν ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η 19χρονη αποκάλυψε στους αστυνομικούς την κόλαση που βίωνε με τον άνθρωπο που συζούσε για περισσότερο από ένα μήνα, ο οποίος την εξανάγκαζε να εκδίδεται. Ο ίδιος, όπως είπε η κοπέλα, πουλούσε και ναρκωτικά.

Ακόμη η 19χρονη σημείωσε ότι επειδή έψαχνε για δουλειά, ο αστυνομικός σύντροφος της πρότεινε να εργαστεί σε ιστοσελίδα που κλείνεις ερωτικά ραντεβού με κοπέλες. Οταν δε του το αρνήθηκε εκείνος απείλησε ότι θα την σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά της, εξαναγκάζοντας την να το δεχτεί.

Την ανωτέρω σελίδα, στην οποια της έφτιαξε προφίλ με φωτογραφίες και βίντεο και με ψεύτικα στοιχεία Ι.Ι από Κύπρο, 19 χρονών, τη διαχειρίζεται ο κατηγορούμενος αστυνομικός μαζί με έναν από τους συνεργούς του.

Η 19χρονη περιέγραψε τον τρόπο που λειτουργεί η ιστοσελίδα, το κλείσιμο των ραντεβού με τους πελάτες, τη μεταφορά από κάποιον συνεργό στον τόπο του ραντεβού και την επιστροφή στο σπίτι αμέσως μόλις τελείωνε τη «δουλειά». Τα λεφτά τα κρατούσε ο αστυνομικός – σύντροφος. Της είχε δώσει μόνο 50 ευρώ από τα 160, τις δύο πρώτες φορές. Η συχνότητα των ραντεβού ήταν από 3-4 σε καθημερινή βάση και τις φορές που τόλμησε να πει οτι θέλει να σταματήσει την χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές και την απειλούσε.

Όπως προκύπτει από το διαβιβαστικό, η 19χρονη δεν ήταν η μόνη που υπέφερε στα χέρια του αστυνομικού. Δεχόταν στην οικία του και άλλες κοπέλες που δούλευαν στην ίδια ιστοσελίδα.

Στο σπίτι του δεχόταν και έναν από τους «συνεργάτες» του, από τον οποίο αγόραζε κοκαΐνη. Ξύλο έφαγε η 19χρονη και όταν αρνήθηκε να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Αρνείται τα πάντα ο πατέρας και ζητά κατα αντιπαράσταση εξέταση

Από την πλευρά του ο πατέρας της 19χρονης αρνήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας τις βαρύτατες κατηγορίες με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος, επιχειρώντας μάλιστα να στρέψει τα βέλη εναντίον της συζύγου του, υποστηρίζοντας ότι «υπέθαλπτε» την κόρη τους με την οποία ζήτησε να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ