Ηλιούπολη: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός με μπλούζα εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών!

Αστυνομικός κατηγορείται πως κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη κι εκείνος εμφανίστηκε στην εισαγγελία με μπλούζα εταιρείας παραγωγής… ερωτικών ταινιών!

Με μπλούζα γνωστής εταιρείας παραγωγής… ερωτικών ταινιών εμφανίστηκε στην Ευελπίδων ο επίορκος αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη.

Ο 39χρονος αστυνομικός που συνελήφθη μαζί με τον πατέρα της 19χρονης κοπέλας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (11/7) στον εισαγγελέα για να απολογηθεί σχετικά με τις κατηγορίες της 19χρονης πως την κακοποιούσε, τη βίαζε και την εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση. Από την πλευρά του ο πατέρας της 19χρονης κατηγορείται ότι από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε νωρίτερα στην οικία και στο αυτοκίνητο του αστυνομικού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας του ιδίου, για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από τον ίδιο, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας έτερου ατόμου (ιδιώτη), για το οποίο έχει δηλωθεί απώλεια, 3 συσκευές κινητές τηλεφωνίας και κάρτα SIM, 3 κάρτες μνήμης, φωτογραφική μηχανή, σκληρός δίσκος και φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB).

Επίσης, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του πατέρα της 19χρονης σήμερα κοπέλας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα: αεροβόλο πιστόλι με τη γεμιστήρα του, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, μαχαίρι και συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ