Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΚρήτη: Θερμοπληξία και εξάντληση τα αίτια θανάτου της 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας

Κρήτη: Θερμοπληξία και εξάντληση τα αίτια θανάτου της 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας

Τι έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Σε θερμοπληξία και εξάντληση οφείλεται ο θάνατος της 29χρονης Βάιολετ Γκιγκανό, της Γαλλίδας τουρίστριας, η οποία βρέθηκε νεκρή σε μονοπάτι στα Χανιά, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση του Γιώργου Μυλανώκη, από τα Χανιά.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το αίτια επιβεβαιώθηκαν, αφού τα άδεια μπουκάλια του νερού και του αναψυκτικού που είχε μαζί της, αλλά και το γεγονός ότι βρέθηκε λίγα μέτρα έξω από το μονοπάτι, όπου είχε σκιά, υποδείκνυαν ότι επρόκειτο για θερμοπληξία.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι, η σορός της βρέθηκε σε απόσταση περίπου 10 λεπτών από εκεί που είχε αφήσει το αυτοκίνητό της, στην παραλία του Κριού.

Η 29χρονη σύμφωνα με εκτιμήσεις, προσπάθησε να κόψει δρόμο και αυτό ήταν το μοιραίο λάθος, καθώς βρέθηκε σε σημείο χωρίς μονοπάτι και εκεί άφησε την τελευταία της πνοή. Η Βάιολετ Γκιγκανό έφτασε μόνη της στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο στις 21 Ιουνίου για μια εβδομάδα διακοπών. Νοίκιασε ένα αυτοκίνητο και ταξίδεψε στα Χανιά, καθώς στόχος της ήταν να επισκεφθεί το διάσημο Ελαφονήσι. Δυστυχώς όμως ήταν και το τελευταίο της ταξίδι καθώς στην επιστροφή της από το Ελαφονήσι στις 24 Ιουνίου χάθηκαν τα ίχνη της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ