Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΆγιος Παντελεήμονας: Προφυλακιστέοι οι δύο δράστες για το βιασμό 25χρονης εγκύου

Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακιστέοι οι δύο δράστες για το βιασμό 25χρονης εγκύου

Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο από τους τρεις αλλοδαπούς, πακιστανικής καταγωγής οι οποίοι φέρονται ως οι δράστες του ομαδικού βιασμού 25χρονης εγκύου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο τρίτος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν ότι ουδέποτε η καταγγέλλουσα βρέθηκε στο διαμέρισμά τους, ενώ ζήτησαν τη λήψη γενετικού υλικού για τη διενέργεια εξετάσεων.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό από δύο δράστες, από κοινού, συνδρομή στο βιασμό και αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών.

Παράλληλα, ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό από άγνωστο δράστη σε βάρος ενός ακόμη ατόμου που αναζητείται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν την κοπέλα, την έβαλαν σε ταξί και στη συνέχεια την οδήγησαν σε υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και τη βίασαν.

Πηγή: cnn.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ