Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΓλυκά Νερά: Συνεχίζει το θέατρο και μέσα από τη φυλακή ο συζυγοκτόνος...

Γλυκά Νερά: Συνεχίζει το θέατρο και μέσα από τη φυλακή ο συζυγοκτόνος – Σκότωσε τη μητέρα του παιδιού του, αλλά θέλει… το καλό του

Συνεχίζει και μέσα από τη φυλακή να δίνει «παράσταση», ο καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, επιχειρώντας να πείσει ότι η δολοφονία της συζύγου του και μητέρας του παιδιού του, δεν ήταν προσχεδιασμένη και ότι ο ίδιος έχει μετανιώσει.

Το σενάριο που παρουσιάζει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ότι σκότωσε την Καρολάιν μετά από καβγά τους, στον οποίο μάλιστα εκείνη απείλησε τον ίδιο αλλά και το παιδί, το οποίο ο ίδιος  χρησιμοποίησε, για να σκηνοθετήσει τη σκηνή της ληστείας αλλά και στη συνέχεια ώστε να «χτίσει» την εικόνα του συντετριμμένου συζύγου και πατέρα.

Ο 33χρονος πιλότος, και μέσα από τη φυλακή, προσπαθεί να πείσει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το καλό του παιδιού του, κάτι που προβάλλει με τα μηνύματα μέσω του δικηγόρου του, «ξεχνώντας» ότι ο ίδιος τοποθέτησε το μόλις 11 μηνών βρέφος, δίπλα στη νεκρή μητέρα του – με άγνωστες τις ενδεχόμενες συνέπειες που θα έχει αυτό στην ψυχική της υγεία όταν μεγαλώσει

«Τον ενδιαφέρει το παιδί του και η επιμέλεια»

Αν και δεν δίστασε να δολοφονήσει δίχως ίχνος συναισθήματος, την συζυγό του και μητέρα της μικρής Λυδίας, ο Αναγνωστόπουλος, υποστηρίζει μέσω του δικηγόρου του ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το καλό του παιδιού του.

«Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το τέκνο του και η έκδοση της απόφασης της επιμέλειας που θα γίνει τη Δευτέρα», είπε στο MEGA, ο συνήγορος του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

«Για την επιμέλεια, σε νομικό επίπεδο ασχολείται με τη διαδικασία άλλος συνάδελφός μου. Το μοναδικό που μου έχει πει ο εντολέας μου είναι ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι να γίνει το καλύτερο δυνατό για το παιδί. Η ελληνική δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο. Η οικογένεια του εντολέα μου θέλει την από κοινού επιμέλεια. Αλλά έχω ενημερωθεί και από τον κ. Χαρμάνη από την οικογένεια της Καρολάιν ότι έχουν διαφοροποιημένη θέση. Θα κριθεί το θέμα από τη δικαιοσύνη. Στο παρόν στάδιο δεν υπάρχει θέμα γονικής μέριμνας. Είναι μακρινό το συγκεκριμένο θέμα. Σίγουρα θα πρέπει να οδηγηθούμε σε ένα δικαστήριο, αλλά στην παρούσα φάση δεν το συζητάμε καν», συνέχισε στο ίδιο θέμα.

«Δεν υπήρχε προμελέτη, προσχεδιασμός ή συνεργός»

«Ο εντολέας μου έχει μιλήσει για τα πραγματικά περιστατικά και την προγενέστερη κατάσταση πριν την τέλεση του αδικήματος, που είναι αναμφίβολα ένα πολύ βαρύ αδίκημα και αξίζει την τιμωρία. Η θέση του κατηγορούμενου είναι σαφής: Δεν υπήρχε καμία προμελέτη, κανένας προσχεδιασμός, κανένας συνεργός. Η αξιολόγηση των όσων είπε θα γίνει από την ελληνική δικαιοσύνη. Σε επίπεδο δικογραφίας τα στοιχεία αξιολογούνται ακόμα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Περιμένουμε πολλές διαδικαστικές πράξεις ώστε να φανεί και η τελευταία λεπτομέρεια που θα επιβεβαιώσει ή όχι τη θέση του εντολέα μου», ανέφερε ακόμα ο κ. Παπαϊωαννίδης.

«Δεν έχω διαπιστώσει πισωγυρίσματα σε όσα λέει από την ημέρα που τον έχω αναλάβει. Δεν υπάρχει καμία σχέση της υπόθεσης με την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη της ταβέρνας. Δεν γνωρίζονταν, δεν υπήρχε καμία επαφή», τόνισε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ