Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΠάτρα: Σε κατάσταση ΣΟΚ και με ράμματα στο κεφάλι η ηλικιωμένη που...

Πάτρα: Σε κατάσταση ΣΟΚ και με ράμματα στο κεφάλι η ηλικιωμένη που έπεσε θύμα ληστείας – Άφαντος ο δράστης

“Τρέμουν” οι πολίτες να κυκλοφορούν ακόμη και τη μέρα!

Με ράμματα στο κεφάλι, με επιβαρυμένη υγεία λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που ήδη λαμβάνει και σε κατάσταση ΣΟΚ, βρίσκεται η ηλικιωμένη που έπεσε θύμα ληστείας στις 10 η ώρα το πρωί στην περιοχή των Προσφυγικών της Πάτρας.

Η γυναίκα ακόμη δεν έχει συνέλθει από την βίαιη επίθεση που δέχθηκε από έναν δράστη – ο οποίος μέχρι τώρα παραμένει άφαντος – τη στιγμή που περπατούσε για να πάει να κάνει τις δουλειές της. 

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί, τί μπορούσε να είχε πάθει, αν τα τραύματά της ήταν πιο σοβαρά, καθώς ο δράστης την πέταξε βίαια στο πεζοδρόμιο για να της αρπάξει τη τσάντα.

Δυστυχώς το περιστατικό, έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα της μικροπαραβατικότητας που έχει πλήξει την Πάτρα αλλά και τις συνοικίες της. Οι δράστες, επιλέγουν κυρίως ηλικιωμένους για να μην έχουν αντιστάσεις, και δρουν ανενόχλητοι ακόμα και με το φως της ημέρας και ώρες αιχμής! 

Δεν έχει περάσει ο καιρός, που ηλικιωμένος έπεσε θύμα ληστεία, τη στιγμή που βγαίνει από το σπίτι του! Πολλοί από  αυτούς παρακολουθούνται. Ανάλογα με το που πάνε και τί κάνουν και με το που τους “σκανάρουν” – αν έχουν χρήματα ή χρυσαφικά πάνω – βάζουν σε εφαρμογή τη μέθοδο της επίθεσης. Οι ηλικιωμένοι αιφνιδιάζονται ενώ όσοι αντιστέκονται έχουν κινδυνεύσει σοβαρά. 

Οι πολίτες πλέον, προβληματίζονται. Αν έχουν μια ανησυχία να κυκλοφορούν οι ίδιοι, τα παιδιά τους και οι ηλικιωμένοι τις βραδινές ώρες, τί πρέπει να κάνουν τις υπόλοιπες; Μην μην πηγαίνουν πουθενά, προφανώς… ή να κοιτάζουν συνέχεια πίσω τους!

πηγη: tempo24.news

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ