Γλυκά Νερά: Οι αντιφάσεις του συζυγοκτόνου και οι δικαιολογίες για την αφαίρεση της κάρτας

Στα χέρια του ανακριτή βρίσκεται η έρευνα για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά νερά από τον 33χρονο σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Τα ερωτήματα προς τον συζυγοκτόνο είναι πολλά και αμείλικτα.

Και όσο προσπαθεί να απαντήσει υπό το πρίσμα της μη προμελέτης, τόσο πέφτει σε αντιφάσεις.

Το σενάριο που παρουσιάζει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ότι σκότωσε την Καρολάιν μετά από καβγά τους, στον οποίο μάλιστα εκείνη απείλησε τον ίδιο αλλά και το παιδί. Ο άνθρωπος που χρησιμοποίησε το παιδί για να σκηνοθετήσει τη σκηνή της ληστείας αλλά και στη συνέχεια, προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει ότι φοβήθηκε για την ασφάλειά του.

Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι στις εντάσεις που είχαν στη σχέση τους με την Καρολάιν, εκείνη τον χτύπαγε.

Ωστόσο τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει είναι πολλά και δεν έχουν εύκολες απαντήσεις.

Οι αντιφάσεις του πιλότου

Στο ερώτημα για την κάμερα απαντάει το εξής:

Ισχυρίζεται ότι η κάμερα σταματά την καταγραφή όταν κάποιος μπει να δει τι έχει καταγραφεί στην εφαρμογή του κινητού. Έτσι, είπε ότι μπήκε να δει αν έχει καταγραφεί ο τσακωμός με την Καρολάιν, που όπως υποστήριξε του είχε πει «να ψοφήσετε εσύ και το παιδί».

Στο ερώτημα γιατί ήθελε να δει το απόσπασμα, απάντησε ότι ήθελε να πάει να το δείξει στην Καρολάιν για να της πει πόσο άσχημα φέρθηκε!

Οι έρευνες για το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά συνεχίζονται. Ο 33χρονος στην κατάθεση του υποστήριξε πως κατέστρεψε την κάρτα μνήμης από το καταγραφικό του συστήματος και οι έρευνες συνεχίζονται για να βρεθεί οποιοδήποτε στοιχείο, έστω και μετά από 40 περίπου μέρες.

Ο ανακριτής που έχει αναλάβει την υπόθεση περιμένει την πραγματογνωμοσύνη για την κάμερα ασφαλείας από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, για να έχει ακριβή εικόνα για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Καρολάιν.

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ