Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΗράκλειο: Κινηματογραφική κλοπή από βίλα Ρώσου μεγιστάνα -«Εκανε φτερά»… ξεχασμένο εκατομμύριο σε...

Ηράκλειο: Κινηματογραφική κλοπή από βίλα Ρώσου μεγιστάνα -«Εκανε φτερά»… ξεχασμένο εκατομμύριο σε χρηματοκιβώτιο

Ηράκλειο: Κινηματογραφική κλοπή από βίλα Ρώσου μεγιστάνα -«Εκανε φτερά»… ξεχασμένο εκατομμύριο σε χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού καναλιού ΚΡΗΤΗ TV, η οικογένεια Ρώσων είχε αγοράσει πριν από χρόνια την πολυτελή βίλα τεσσάρων επιπέδων, σε συγκρότημα κατοικιών στην παραλία του Ηρακλείου Κρήτης.

Εκείνο που προκάλεσε την έκπληξη των αστυνομικών ήταν πως η χήρα, σήμερα, του Ρώσου ιδιοκτήτη της βίλας κατήγγειλε πως στο σπίτι υπήρχε… ξεχασμένο σε χρηματοκιβώτιο ένα ποσό σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο έκανε φτερά.

Η χήρα του Ρώσου ιδιοκτήτη έλειπε δύο χρόνια από το Ηράκλειο
Η Ρωσίδα αδυνατούσε να προσδιορίσει επακριβώς το ποσό που περιείχε το χρηματοκιβώτιο, αλλά δηλώνει βέβαιη πως ξεπερνά κατά πολύ τις 800.000 ευρώ.

Ο σύζυγος της 55χρονης πέθανε πριν από περίπου πέντε χρόνια, ενώ η ίδια δεν είχε έρθει στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσδιορισθεί με ακρίβεια ο χρόνος της ληστείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ίχνη παραβίασης δεν εντοπίστηκαν πουθενά.

Η 55χρονη, η οποία βρίσκεται στο νησί με τον νέο σύντροφό της, ισχυρίζεται πως πιθανότατα οι δράστες εισέβαλαν στη βίλα με το κλειδί που είχαν αφήσει οι ιδιοκτήτες στη γλάστρα της εισόδου, ενώ κάτι παρόμοιο συνέβη και με το χρηματοκιβώτιο, το κλειδί του οποίου βρισκόταν μέσα στο σπίτι.

Η Αστυνομία σαρώνει τη βίλα για αποτυπώματα


Οι χώροι του σπιτιού σαρώθηκαν για αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Αντίθετα, οι κάμερες ασφαλείας του συγκροτήματος, αλλά και γειτονικών σπιτιών δεν θα χρησιμεύσουν στις Αρχές, καθώς δεν έχει προσδιοριστεί ο χρόνος της ληστείας.

Πάντως, η Ρωσίδα θα πρέπει να δώσει και εκείνη με τη σειρά της μια πειστική απάντηση για τον τρόπο που βρέθηκαν τα ξεχασμένα αυτά χρήματα στο χρηματοκιβώτιο και ποια η προέλευσή τους.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ