Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΜεσσηνία: Σύλληψη 27χρονου για χασισοφυτεία με 174 δενδρύλλια στον Άμμο (φωτογραφίες)

Μεσσηνία: Σύλληψη 27χρονου για χασισοφυτεία με 174 δενδρύλλια στον Άμμο (φωτογραφίες)

Στη σύλληψη ενός 27χρονου για χασισοκαλλιέργεια προχώρησαν το πρωί της Παρασκευής αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά στην αγροτική περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος στον Άμμο του Δήμου Καλαμάτας έναν ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, όπου καλλιεργούνται τόσο στο έδαφος, όσο και σε πλαστικές γλάστρες συνολικά 174 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 50 εκατοστά.

Επειτα από παρακολούθηση λίγο αργότερα εντόπισαν τον 27χρονο από την Αλβανία, ο οποίος έφτασε στο χώρο για καλλιεργητικές εργασίες. Τον συνέλαβαν, ενώ τόσο τα δενδρύλλια, όσο και ο καλλιεργητικός και αρδευτικός εξοπλισμός κατασχέθηκαν, όπως επίσης ένα κινητό τηλέφωνο, μία κάρτα SIM και ένα ζευγάρι γάντια ωε μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Από την έρευνα μάλιστα προέκυψε, ότι ο 27χρονος διέμενα παράνομα στην χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ