Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΆλιμος: Θρίλερ με πυροβολισμούς σε διαμέρισμα – Αποκλεισμένη η περιοχή

Άλιμος: Θρίλερ με πυροβολισμούς σε διαμέρισμα – Αποκλεισμένη η περιοχή

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το πρωί της Τρίτης, καθώς στην περιοχή του Αλίμου ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Κουμουνδούρου πίσω από το μετρό του Αλίμου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες, ενώ το τετράγωνο που βρίσκεται η πολυκατοικία έχει αποκλειστεί.

Σε εξωτερικό χώρο της πολυκατοικίας έχει βρεθεί ένας κάλυκας, με τις πληροφορίες να θέλουν έναν άνδρα να πλησίασε το σημείο και να πυροβόλησε κατά των διαμερισμάτων.

Αυτή τη στιγμή γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα. Η αστυνομία επιχειρεί να βρει την πορεία που ακολούθησε ο ένοπλος και να τον συλλάβει.

Τρίτο περιστατικό μέσα σε 36 ώρες

Το περιστατικό αυτό εντείνει έτι περισσότερο την ανησυχία των Αρχών, καθώς έρχεται μετά από τις μαφιόζικες εκτελέσεις σε Σεπόλια και Βάρη.

Σημειώνεται πως αυτό είναι το τρίτο περιστατικό με πυροβολισμούς μέσα 36 ώρες, καθώς το απόγευμα της Κυριακής δολοφονήθηκε ένας 32χρονος στα Σεπόλια και τη Δευτέρας ο 39χρονος πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, αναφέρθηκε, μιλώντας στο Mega, στην έξαρση της εγκληματικότητας τονίζοντας πως «έχει ξαναγίνει στα τέλη της δεκαετίας του ’90 αυτό που γίνεται τώρα, υπήρχε έξαρση που φαγώθηκαν οικογένειες ολόκληρες».

«Φοβάμαι για τους συναδέλφους. Αυτοί ζουν ανάμεσά μας. Υπήρχε μια παλιά πρακτική οι πληρωμένοι εκτελεστές να έρχονται από το εξωτερικό» είπε και διαβεβαίωσε πως οι «πολίτες δεν είναι ανυπεράσπιστοι. Ανυπεράσπιστοι είναι όσοι είχαν κάποιο παρελθόν και είναι μέσα σε αυτή τη μηχανή και αλέθονται. Παλαιότερα υπήρχε ένας κώδικας ακόμα και σε αυτού του τύπου τις δολοφονίες».

Πηγή:in.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ