Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΗ διάρρηξη του αιώνα στους Αμπελόκηπους: Πήραν κοσμήματα αξίας 2.000.000 ευρώ από...

Η διάρρηξη του αιώνα στους Αμπελόκηπους: Πήραν κοσμήματα αξίας 2.000.000 ευρώ από αποθήκη σπιτιού

Σε μια αποθήκη πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους, οι διαρρήκτες χτύπησαν φλέβα χρυσού. Όπως κατήγγειλε η ιδιοκτήτρια της, που την βρήκε παραβιασμένη, άγνωστοι τρύπωσαν στο εσωτερικό της και απέσπασαν έναν θησαυρό αξίας 2.000.000 ευρώ.

Ούτε οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στ’ αφτιά τους τα όσα τους κατήγγειλε σήμερα  (28.05.2021) μια 73χρονη. Η γυναίκα στην ίδια πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους όπου διαμένει, έχει στην κατοχή της και μια αποθήκη, η οποία βρίσκεται στο υπόγειο του κτιρίου.

Όπως είπε στους αστυνομικούς για δέκα ημέρες δεν είχε κατέβει από το διαμέρισμα της στην αποθήκη, κάτι το οποίο έκανε σήμερα. Εκεί διαπίστωσε ότι η πόρτα της αποθήκης ήταν παραβιασμένη και ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.

Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ που έφτασαν στο σημείο προκειμένου να πάρουν αποτυπώματα και καταθέσεις, έπεσαν από τα σύννεφα όταν η γυναίκα τους ανέφερε τι απέσπασαν οι δράστες μέσα από την αποθήκη. Όπως τους είπε στο συγκεκριμένο χώρο είχε κρύψει κοσμήματα αξίας 2.000.000 ευρώ!

Έναν θησαυρό που οι περισσότεροι θα τον είχαν φυλαγμένο σε κάποια θυρίδα τράπεζας, η συγκεκριμένη γυναίκα αποφάσισε να τον “ασφαλίσει” στην υπόγεια αποθήκη του σπιτιού της, χωρίς όμως να την έχει εξοπλίσει με κάποια πόρτα ασφαλείας.

Μέσα σε 72 ώρες στο κέντρο της Αθήνας έχουν πραγματοποιηθεί τρεις διαρρήξεις, με τους δράστες να φεύγουν με συνολική λεία 2,6 εκατομμύρια ευρώ. Είχαν προηγηθεί την περασμένη Τετάρτη δύο εισβολές σε Παπάγου και Βύρωνα με τους δράστες να αποσπούν χρηματικά ποσά και κοσμήματα αξίας 600.000 ευρώ!

πηγη: newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ