Τι αναφέρει ο ντελιβεράς που κατηγορείται ότι έκλεψε εμβόλιο στην Αγία Παρασκευή

«Με έψαξαν, δε βρήκαν τίποτα»

Τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη την ημέρα που εκλάπη ένα φιαλίδιο με εμβόλιο της Pfizer κατά του κορονοϊού από το εμβολιαστικό κέντρο της Αγίας Παρασκευής, έδωσε ο διανομέας καφέ που συνελήφθη για κλοπή.

Ο άνδρας, περιέγραψε το πρωί της Παρασκευής στον ANT1 πώς πήγε και παρέδωσε τον καφέ στο σημείο. «Τι άλλη δουλειά έχω εγώ σε ένα κέντρο υγείας από το να κάνω τη δουλειά μου;», διερωτήθηκε, ζητώντας παράλληλα από πιο «ειδικούς» να ψάξουν τι το συνέβη και αρνούμενος ότι πήρε εκείνος το φιαλίδιο.

Σύμφωνα με την εκδοχή του, πήγε στο κέντρο υγείας, πάρκαρε, ανέβηκε, παρέδωσε τον καφέ, έδωσε τα ρέστα, είπαν «δυο κουβέντες», ενώ έκανε όλα αυτά κι έφυγε.

Ερωτηθείς σχετικά, ο διανομέας είπε ότι οι δύο υγειονομικοί τον είχαν συνεχώς στο οπτικό τους πεδίο, αλλά και ότι το φιαλίδιο ήταν σύμφωνα με την κατάθεση των κατηγόρων του, «σε μία θήκη με ένα γάντι από πάνω».

Όπως είπε, από την ώρα που στάθμευσε το μηχανάκι μέχρι που επέστρεψε σε αυτό, πέρασαν τέσσερα λεπτά.

«Μετά από δύο ώρες ήρθαν και με πήραν στο κατάστημα που δουλεύω, με έψαξαν, δε βρήκαν τίποτα, με πήγαν στο αυτόφωρο», συνέχισε και ισχυρίστηκε ότι, ο λόγος της σύλληψής του «είναι υποθέσεις που κάνουν αυτοί που δουλεύουν».

«Καλό θα είναι να μην κατηγορούν τον εκάστοτε», είπε, συμπληρώνοντας πως, «δεν κάνω αυτήν τη δουλειά από χόμπι, αυτήν τη στιγμή είμαι το εξιλαστήριο θύμα» και διερωτήθηκε «μήπως θα έπρεπε να ψάξουν λίγο πιο βαθιά, να δουν τα μέτρα ασφαλείας στα κέντρα εμβολιασμών;».

πηγη: news.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ