Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΚαλαμάτα: Δεν φορούσαν μάσκες, έκαναν και επεισόδιο!

Καλαμάτα: Δεν φορούσαν μάσκες, έκαναν και επεισόδιο!

Μάνα και κόρη δεν φορούσαν μάσκες, προκάλεσαν φασαρία στο κέντρο της Καλαμάτας, ακόμα και όταν παρενέβησαν αστυνομικοί και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Πέρα από το πρόστιμο των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού, η κόρη αναμενόταν να οδηγηθεί και στο Αυτόφωρο για απείθεια, εξύβριση και για παράβαση του νόμου περί Covid.

Το επεισόδιο διαδραματίστηκε χθες το μεσημέρι έξω από το κατάστημα της Alpha Bank (Αριστομένους και Κολοκοτρώνη), όπου, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο γυναίκες περίμεναν στην ουρά χωρίς να φορούν μάσκες. Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της ΔΙΑΣ, οι οποίοι ενημέρωσαν τις δύο γυναίκες ότι έχει γίνει καταγγελία – μήνυση από άλλη γυναίκα και τις ζήτησαν να φορέσουν μάσκες ή να αποχωρήσουν. Οι δύο γυναίκες αρνήθηκαν να συμμορφωθούν, αντέδρασαν και κλήθηκε περιπολικό. Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, οι γυναίκες συνέχισαν την ίδια αντίδραση, ενώ η μία δεν έδινε τα στοιχεία της, την αστυνομική της ταυτότητα.

Τελικά, μετά από ένταση προσήχθησαν με το περιπολικό στη Διεύθυνση Αστυνομίας, όπου το κατηγορητήριο ήταν βαρύ για την κόρη, γι’ αυτό και αναμενόταν να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

πηγή: eleftheriaonline.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ