Έπιασαν τον «τοξοβόλο» που σκότωσε σκύλο στην Πετρούπολη – Είχε προσπαθήσει άλλες δυο φορές

Η εικόνα του τραυματισμένου σκύλου είχε σοκάρει. Είχε δεχτεί επίθεση με τόξο από άγνωστο άνδρα τον περασμένο Φεβρουάριο στην Πετρούπολη. Ο δράστης της επίθεσης έχει πλέον συλληφθεί.

Ο άτυχος σκύλος δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και μετά την επίθεση με τόξο, εξέπνευσε. Οι έρευνες για τη σύλληψη του δράστη δεν είχαν σταματήσει.

Ο άνδρας που σκότωσε το άτυχο σκυλί, ράτσας πιτ μπουλ, μέσα στην αυλή του σπιτιού όπου έμενε στην Πετρούπολη είναι ένας 38χρονος. Ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχε προσπαθήσει άλλες δυο φορές (!) να σκοτώσει το συγκεκριμένο σκυλί. Αιτία το γεγονός πως το πιτ μπουλ κατά τη διάρκεια βόλτας τον Απρίλιο του 2020 είχε επιτεθεί στον δικό του σκύλο και τότε είχε αποφασίσει να εκδικηθεί!

Τον 38χρονο συνέλαβε η ασφάλεια Δυτικής Αττικής. Μετά από συνεχείς έρευνες αλλά και στοιχεία που συνέλεξε από αυτόπτες και οπτικό υλικό.

Στο σπίτι του βρήκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που σκότωσε τον σκύλο καθώς και το ποδήλατο που χρησιμοποίησε για την επόπτευση του σημείου που βρισκόταν το σπίτι.

Ο 38χρονος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Πηγή: ΕΡΤ

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ