Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΚαλαμάτα: Έπιασαν με ναρκωτικά τον διαρρήκτη πέντε οχημάτων

Καλαμάτα: Έπιασαν με ναρκωτικά τον διαρρήκτη πέντε οχημάτων

Ο 43χρονος δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας

Το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας τα ίχνη ενός 43χρονου που είχε διαρρήξει 24 ώρες νωρίτερα ένα αυτοκίνητο στην Καλαμάτα και συνελήφθη έχοντας πάνω του μικροποσότητα ηρωίνης και ένα τσιγαριλίκι.

Τα χρήματα που είχε αρπάξει μέσα από ένα τσαντάκι που βρήκε στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκαν, όμως από την προανάκριση προέκυψε πως από τις 27 Φεβρουαρίου ως την σύλληψή του είχε διαρρήξει άλλα τέσσερα οχήματα και είχε κλέψει ένα κινητό από ένα από αυτά. Ο 43χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για κλοπές κατά συρροή.

«Θεριακλήδες» διέρρηξαν μίνι μάρκετ στα Χανιά

Κινήθηκαν αθέατοι παρά το lockdown στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στα Χανιά δύο άγνωστοι, οι οποίοι έσπασαν την πόρτα ενός μίνι μάρκετ τα ξημερώματα της Κυριακής, άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή κι έπειτα γέμισαν ένα σακ βουαγιάζ που βρήκαν με πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού! Οι «θεριακλήδες» διέφυγαν ανενόχλητοι, ωστόσο οι άνδρες της Ασφάλεια διαπίστωσαν ότι οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κάμερες και μελετούν το σχετικό υλικό για να τους εντοπίσουν.

πηγη: protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ