Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΠάτρα: Ξάφρισε τσιγάρα και ποτά

Πάτρα: Ξάφρισε τσιγάρα και ποτά

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας  άνδρας, ( Έλληνας) σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς, στις 25-1-2021, τα ξημερώματα, στην Πάτρα, διέρρηξε μίνι μάρκετ και αφαίρεσε από το εσωτερικό του καπνικά προϊόντα αξίας 500 ευρώ και 116 ευρώ από το ταμείο.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν διάφορες συσκευασίες καπνικών προϊόντων, το χρηματικό ποσό των 116 ευρώ και διαρρηκτικά εργαλεία, όπως φακός, κόφτης, κατσαβίδι, πένσα και εργαλείο θραύσης υαλοπινάκων.

Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο άνδρας στις 17-01-2021 και στις 24-01-2021, είχε διαπράξει ακόμη δύο κλοπές σε μίνι μάρκετ και παντοπωλείο, απ΄όπου είχε αφαιρέσει καπνικά προϊόντα συνολικής αξίας 6.000 ευρώ, τέσσερις φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.  

πηγή: thebest.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ