Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΠάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 12χρονο για να τον κλέψουν

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 12χρονο για να τον κλέψουν

Mια συμμορία ανήλικων Ρομά οι οποίοι κυκλοφορούν με ποδήλατα και επιτίθενται σε συνομίληκούς τους, προκειμένου να τους κλέψουν, στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου Λάγγουρα έχει αναστατώσει την περιοχή το τελευταίο διάστημα. Το απόγευμα της Κυριακής ένα ακόμη καταγράφηκε ένα ακόμα περιστατικό, καθώς η συμμορία των Ρομά επιτέθηκαν σε 12χρονο κάτω από το σπίτι του στην οδό Άθω και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησαν να του αρπάξουν κινητό, χρήματα και μία τσάντα που είχε μαζί του.

Ο 12χρονος άρχισε να καλεί σε βοήθεια και αμέσως γείτονες που άκουσαν τις φωνές έτρεξαν να βοηθήσουν. Οι ανήλικοι Ρομά εξαφανίστηκαν και παρά τις αναζητήσεις των αστυνομικών που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο με περιπολικό και μηχανές δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστούν.

Πριν από λίγες ημέρες επιτέθηκαν σε άλλο παιδί και του άρπαξαν το πατίνι, ενώ έχουν προβεί και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Μάλιστα, όπως λένε τα παιδιά της γειτονιάς δεν τολμούν όχι μόνο να πάνε στην πλατεία που βρίσκεται κάτω από το σχολικό συγκρότημα, αλλά ούτε και να κυκλοφορήσουν μόνα τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ