Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτο Διοικητικό Εφετείο Πατρών: Εκδικάστηκε χθες η υπόθεση του Παρά θιν’...

Στο Διοικητικό Εφετείο Πατρών: Εκδικάστηκε χθες η υπόθεση του Παρά θιν’ αλός Ζαχάρως

Παρέστησαν αυτοπροσώπως  νομικοί εκπρόσωποι  εκ μέρους  της  ΕΤΑΔ και του πρ. εκμισθωτή, ενώ από την πλευρά του δήμου κατατέθηκε μόνο  γραπτό υπόμνημα χωρίς την παρουσία δικηγόρου…

Εκδικάστηκε χθες στο Διοικητικό Εφετείο της Πάτρας η υπόθεση για το  Παρά θιν’ αλός Ζαχάρως, μετά την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από πρώην εκμισθωτή του τουριστικού περιπτέρου, σε βάρος του δήμου.

Για την υπόθεση αυτή που είχε λάβει αλλεπάλληλες  αναβολές, παρέστησαν αυτοπροσώπως  νομικοί εκπρόσωποι  εκ μέρους  της  ΕΤΑΔ και του πρ. εκμισθωτή, ενώ από την πλευρά του δήμου στη χθεσινή διαδικασία κατατέθηκε μόνο  γραπτό υπόμνημα και χωρίς την παρουσία  δικηγόρου …

 Ταυτόχρονα  εκ μέρους των δικηγόρων, πέρα από την υποβολή των γραπτών στοιχείων ζητήθηκε να καταθέσουν και προφορικά, κάτι που τελικά έγινε αποδεκτό από το  δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκ μέρους της δικηγόρου της ΕΤΑΔ, αναφέρθηκε ότι το ζήτημα του Παρά θιν’ αλός πρέπει λήξει, καθώς υπάρχει αίτημα της τοπικής κοινωνίας για να επαναλειτουργήσει άμεσα το τουριστικό περίπτερο στην παραλία της Ζαχάρως.

 Και προς αυτή την κατεύθυνση,  συμπλήρωσε,  κινείται και η ΕΤΑΔ.

Εξάλλου εντός διάστημα 15 ημερών οι δύο δικηγόροι θα πρέπει να υποβάλλουν συμπληρωματικά υπομνήματα στο Διοικητικό Εφετείο, προκειμένου εν συνεχεία να  βγει η οριστική απόφαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ