Όμορφη συνάντηση διοργάνωσαν η σχολή «Χοροκίνηση» και το κατάστημα «Κέντρον» , στην κεντρική πλατεία Πύργου: Ξέγνοιαστες στιγμές μετά… μουσικής!

0
454

Όμορφες στιγμές πέρασαν το μεσημέρι της Κυριακής οι συμμετέχοντες  στη συνάντηση που  διοργάνωσαν από κοινού η σχολή χορού στον Πύργο «Χοροκίνηση»  και το κατάστημα «Κέντρον», στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Τους παρευρισκόμενους  διασκέδασαν οι καλλιτέχνες από την Κύθνο  Θοδωρής Μανώληκας  και Σταμάτης Μαυράκης, με  πολύ όμορφες νησιώτικες αλλά και άλλες Ελληνικές  μελωδίες.

Μάλιστα ο Θ.  Μανώληκας  ο οποίος συμμετείχε στο φετινό Voice, είναι μέλος της συναυλιακής ορχήστρας της Φιλαρμονικής Πύργου Απόλλων.

Το «παρών» στη συνάντηση  ήταν ο πρόεδρος της Φιλαρμονικής Πύργου κ. Αθ. Δασκόπουλος, η πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Ρούλα Αλικάκη-Τζανέτου,  υπεύθυνοι και φίλοι της σχολής «Χοροκίνηση» κ.α.