Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΝεκρός ο 46χρονος Νίκος Γεωργίου

Νεκρός ο 46χρονος Νίκος Γεωργίου

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε χθες το βράδυ ο 46χρονος αστυνομικός Νίκος Γεωργίου. Πρόκειται για άλλο ένα θύμα στο δρόμο καρμανιόλα Πατρών- Πύργου.

Ο 46χρονος Νίκος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε με προπορευόμενο απορριμματοφόρο κι ενώ κινείτο επί της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο τμήμα ανάμεσα στα Χανάκια και τη διασταύρωση Βουνάργο.

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης ο 46χρονος αστυνομικός εγκλωβίστηκε μέσα στο υπηρεσιακό όχημα και τον απεγκλωβισμό του ανέλαβαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στο σημείο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 46χρονο Νίκο στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του 46χρονου Υπαστυνόμου της Δίωξης.

Η είδηση του θανάτου του έπεσε ως «κεραυνός εν αιθρία» τόσο στους συναδέλφους του όσο και στην κοινωνία του Πύργου, καθώς ο 46χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους.  Ο Νίκος ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενώ ήταν γνωστός και για την αγάπη που είχε για τα άλογα.  

Πρόκειται για την δεύτερη κατά σειρά απώλεια που σημειώνεται στους «κόλπους» της αστυνομίας Ηλείας καθώς πριν από 40μέρες περίπου συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι είχαν κληθεί να αποχαιρετήσουν και τον υπαστυνόμο Δημήτρη Κίτσο.

Η «Πρώτη» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ