Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΜοτοπορεία συμπαράστασης στους πυρόπληκτους της Ηλείας

Μοτοπορεία συμπαράστασης στους πυρόπληκτους της Ηλείας

Οι Πατρινοί φίλοι των ΜΟΤΟ διοργανώνουν μια ξεχωριστή …βόλτα την Κυριακή 10 Οκτωβρίου και την έχουν ονομάσει στους «δρόμους της φωτιάς» στα καμένα της Ηλείας.

Το ραντεβού όλων είναι στο πάρκινγκ της Αρχαίας Ολυμπίας και θα κατευθυνθούν προς το Λάλα. Στόχος είναι η ψυχολογική και οικονομική στήριξη όλων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Η περιοχή είχε δοκιμασθεί από την καταστροφική πυρκαγιά του προηγούμενου μήνα και με τη πρωτοβουλία αυτή θέλουν να τους στηρίξουν με κάθε μέσο. Η πρόσκληση αφορά όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού από λέσχες, συλλόγους, μοτοπαρέες. Το ραντεβού των Πατρινών είναι στις 8.30 π.μ. της Κυριακής 10/10 στο Αχαϊκό Χωριάτικο των Ιτεών (Ακτή Δυμαίων 144) ενώ στις 9 π.μ. θα γίνει η εκκίνηση (αυστηρά).

Επίσης για όσους είναι από άλλη περιοχή θα γίνει συγκέντρωση στις 11.30 το πρωί στο παρκινγκ μπροστά από τον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Μια μοτοβόλτα ψυχολογικής αλλά και οικονομικής συμπαράστασης στους κατοίκους που πληγώθηκαν από τη πύρινη καταστροφή. Μετά την Εύβοια που έδωσαν βροντερό παρών με 1500 μοτοσυκλέτες συνεχίζουν με την Ηλεία, δίνοντας χρώμα, διώχνοντας το μαύρο…

Η εφημερίδα “ΠΡΩΤΗ” και το protinews.com.gr είναι δίπλα τους σε αυτήν την προσπάθεια συμπαράστασης στο νομό μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ