Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟ Βάρδας: Ζητούμενο οι βαθμοί

ΠΑΟ Βάρδας: Ζητούμενο οι βαθμοί

Τσίρκοβιτς: «Βάσει εικόνας αξίζαμε το τρίποντο»

Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στο στρατόπεδο του ΠΑΟ Βάρδας, μετά το προχθεσινό παιχνίδι στη Γαστούνη κόντρα στον Αίαντα  το οποίο συνοδεύτηκε με το ισόπαλο 1-1. Από τη μια οι «πράσινοι» δηλώνουν ικανοποιημένοι για το πρόσωπο που παρουσίασαν ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά από την άλλη υπάρχει μια μικρή δόση πικρίας γιατί αυτή η εμφάνιση δεν συνδυάστηκε με το τρίποντο το οποίο θα έδινε άλλη ώθηση στη μάχη της παραμονής.  Όσον αφορά τη συνέχεια, στο επίκεντρο υπάρχει ο  αγώνας της Κυριακής με το Σκουλικάδο στο «Γ. Καλάκος» στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος.

«Μάγκες οι παίκτες μου…»

Από τη μεριά του ο Μίκι Τσίρκοβιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του, επισημαίνοντας παράλληλα πως ο ΠΑΟΒ αδικείται από το αποτέλεσμα. «Οι παίκτες μου είναι μάγκες και το απέδειξαν με την εικόνα που έδειξαν. Απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Αίας,  έδειξαν χαρακτήρα ενώ βάσει εικόνας πιστεύω πως αξίζαμε το τρίποντο. Από κει και έπειτα δεν χαλαρώνουμε  κοιτάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύω ακράδαντα πως θα τα καταφέρουμε», επεσήμανε μεταξύ άλλων  ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Βουπρασίας.

Μονόδρομος η νίκη με Σκουλικάδο

Σε ότι έχει να κάνει με τη συνέχεια, στη Βάρδα εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στο κυριακάτικο ματς με τον Εθνικό Σκουλικάδο τελευταίο στο «Γ. Καλάκος» για φέτος. Στην ομάδα της Βουπρασίας είναι ξεκάθαροι και γνωρίζουν πολύ καλά πως η νίκη είναι μονόδρομος στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου ο ΠΑΟΒ να παραμείνει στη Γ’ Εθνική. Καλές οι θετικές εμφανίσεις και τα συναφή, αλλά πλέον η Βάρδα χρειάζεται  και νίκες σε  έναν μαραθώνιο του ενός γύρου που ασφαλώς και έχει ιδιαιτερότητες. Οι ισορροπίες είναι λεπτές, στο κόλπο βρίσκονται πολλές ομάδες και περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Στα της προετοιμασίας για σήμερα υπάρχει ρεπό και ουσιαστικά από αύριο άπαντες μπαίνουν στην τελική ευθεία για το ματς κόντρα στους νησιώτες της Ζακύνθου. Από μια πρώτη ματιά ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν φαίνεται να υπάρχουν και αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί και τις επόμενες ημέρες.

Συλλυπητήρια σε Κουλούρη

Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟ  Βάρδας θέλει να εκφράσει τα βαθύτατα  συλλυπητήρια για το θάνατο της μητέρας της Βίκης Δημητρακόπουλου Κουλούρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ