«Η Ομάδα Αλήθειας είναι πηγή επιτυχίας, και όχι ζημιάς» για τον Άδωνι Γεωργιάδη που κάλεσε τα… παιδιά της «Ομάδας Αλήθειας» να συναντηθούν στο γραφείο του. «Ο λαδέμπορος και τα τρολάκια του», σχολίασε βιτριολικά ο Παύλος Πολάκης.
Την ώρα που η ΝΔ εξακολουθεί να αρνείται κάθε οργανική σχέση με τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της «Ομάδας Αλήθειας» ο Άδωνις Γεωργιάδης εξακολουθεί να τους εκθέτει μιλώντας για τον πιο πετυχημένο πολιτικό ιστότοπο της χώρας. Μάλιστα, χθες το βράδυ, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τα γαλάζια παιδιά Κίμωνα Μπένο και Κώστα Δογάνη, όπου πόζαραν χαμογελαστοί για να… σκάνε οι εχθροί τους
Πριν δύο μέρες από το βήμα της Βουλής καλούσε μάλιστα τον Κυριάκο Βελόπουλο να αλλάξει στάση απέναντι στα παιδιά… και ότι θα έπρεπε να χαίρεται που η ΝΔ κατάφερε να φτιάξει μια τέτοια ιστοσελίδα, όπως είπε χαρακτηριστικά.
«Η Ομάδα Αλήθειας είναι πηγή επιτυχίας, και όχι ζημιάς», είπε στη Βουλή απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης τον οποίο μάλιστα επέκρινε για τη στάση του απέναντι στον προπαγανδιστικό μηχανισμό, τη στιγμή που πληθαίνουν τα στοιχεία που ενοχοποιούν τη ΝΔ και την κυβέρνηση για τη λειτουργία σκοτεινού μηχανισμού χρηματοδότησης με όχημα την Blue Skies.
Για την ιστορία η γραμματέας του κόμματος Μαρία Συρεγγέλα, μιλώντας χθες στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, επέμεινε ότι «η Ομάδα Αλήθειας δεν είναι υπό την αιγίδα της ΝΔ».
Θα είχε βέβαια ενδιαφέρον ο κ. Γεωργιάδης να εξηγήσει τον σκοπό της παρουσίας «των ιδιωτών» στο υπουργείο Υγείας πέρα από το «να σκάσουν οι εχθροί μας».
Δείτε το χαρακτηριστικό tweet του Άδωνι Γεωργιάδη:
«Ο λαδέμπορος και τα τρολάκια του» – Βιτριολικό σχόλιο Πολάκη
Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παύλος Πολάκης προχώρησε με τη σειρά του σε ένα βιτριολικό σχόλιο για την παρουσία των… παιδιών στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη.
«Ο λαδέμπορας μαζί με τα τρολάκια! Ο αδιευκρίνιστος της Novartis με τους «μισθωτούς» της Blue Skies! Ο ακροδεξιός μαζί με τους λασπολόγους του! Ο φίλος του Καραθανάση της ζάχαρης με τα υπαλληλάκια του Βαρβιτσιώτη! Καμαρώνει κιόλας!», υπογράμμισε.
Ζαχαριάδης: Αντί να παρέμβει εισαγγελέας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προκαλεί δημοσίως
Σχόλιο για το ζήτημα πραγματοποίησε και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κώστας Ζαχαριάδης, τονίζοντας πως η φωτογραφίας αποτελεί απόδειξη της στενής πολιτικής σχέσης ΝΔ και Ομάδας Αλήθειας.
«Αντί να έχει παρέμβει εισαγγελέας και να έχει κάνει φύλλο και φτερό τις διαδρομές του δημόσιου και ιδιωτικού χρήματος μέσω της Blue Skies στη ΝΔ από το 2016 μέχρι σήμερα και να ξεσκεπαστεί το δίκτυο χρηματοδότησης της Ομάδας Αλήθειας και πολλών ανώνυμων τρολ που δρουν ως πολλαπλασιαστές της ή προπομποί της δολοφονώντας χαρακτήρες και λερώνοντας πρόσωπα ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Υγείας προκαλεί δημοσίως», υπογράμμισε ο κ. Ζαχαριάδης.
Ακολούθως πρόσθεσε πως «αυτή η φωτό είναι η απόδειξη της στενής πολιτικής σχέσης ΝΔ και Ομάδας Αλήθειας. Αλλά ξέχασα την Ομάδα Αλήθειας την έκαναν από χόμπι και για να χτυπήσουν ιδεολογικά την Αριστερά».
ΠΗΓΗ: in.gr