Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΔεν δήλωσε συμμετοχή στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος

Δεν δήλωσε συμμετοχή στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος

Κόροιβος Αμαλιάδας

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας αποτελεί την πρώτη ομάδα που δεν δήλωσε συμμετοχή στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, με την πορεία του να σταματάει στις 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια για την τρέχουσα σεζόν.

Μπορεί κάποιοι αθλητές να βρέθηκαν χθες στην Ηλεία, αλλά αρκετά γεγονότα, και η μη ικανοποίηση των αιτημάτων από την πολιτεία έφεραν τον Σάκη Κάτζος και την διοίκηση της ομάδας να αποφασίσει τη μη συμμετοχή. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγους σε μια σύντομη δήλωση του στο basketa.gr ανέφερε : «Η συμπεριφορά της πολιτείας προς τις ομάδες είναι απαράδεκτη. Θα πρέπει να νιώθουν ντροπή, καθώς από το μοίρασμα των 3 εκ. ευρω δεν είχαν την τσίπα να δώσουν ένα μικρό πόσο στις ομάδες της Α2, από τη στιγμή που επιθυμούσαν διακαώς την επανεκκίνηση. Ένα ποσό κοντά στις 2ο χιλιάδες ευρώ θα κάλυπτε έξοδα διαιτητών και ταξιδιών».

Ο Κόροιβος σε αναλυτική του ανακοίνωση θα τοποθετηθεί στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ενώ με κάθε τρόπο η διοίκηση αναφέρει πως θα είναι τίμια προς παίκτες και προπονητές, ενώ τονίζει ότι μετά τις 5 Μαϊου δεν θα είχε καταλύματα να τους φιλοξενήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ