Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΠάτρα: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου υπέβαλε ο Μάνος Δασκαλάκης

Πάτρα: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου υπέβαλε ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για κλοπή και υπεξαίρεση εγγράφων

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για κλοπή και υπεξαίρεση εγγράφων κατέθεσε στην Ασφάλεια Πατρών, ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού όπου κατέθεσε τη μήνυση, για την κλοπή της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας και για σωρεία εγγράφων τα οποία απομακρύνθηκαν από το σπίτι, αφού μπήκε μέσα σε αυτό ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκοιράς Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε δημόσια η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου, ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος βρέθηκε αργά εχθές τη νύχτα στο σπίτι της οδού Μπιζανίου μαζί με συνεργάτη του, ο οποίος μπήκε μέσα στο σπίτι και εξήλθε λίγη ώρα αργότερα μεταφέροντας μια στοίβα από έγγραφα.

Σύμφωνα με την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο συγκεκριμένος δικηγόρος απέσπασε από το σπίτι και τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας, με τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει εκδοθεί η οποιαδήποτε δικαστική απόφαση για την παράδοση των κλειδιών του σπιτιού στους κληρονόμους της σπιτονοικοκυράς κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ