Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΗ περιφερειακή δύναμη του ΕΛΓΑ στη διάθεσή των αγροτών της Ηλείας για...

Η περιφερειακή δύναμη του ΕΛΓΑ στη διάθεσή των αγροτών της Ηλείας για άμεσες εκτιμήσεις και αποζημιώσεις των καταστροφών

Επικοινωνία Αυγερινοπούλου – Λυκουρέντζου για τη χαλαζόπτωση στη Βάρδα

Με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, επικοινώνησε κατ’ επειγόντως χτες, ημέρα Κυριακή, η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ, Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, μεταφέροντάς του τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τις καλλιέργειες στις περιοχές της Βουπρασίας και την ανάγκη να σταλούν άμεσα εκτιμητές για να εκτιμηθούν οι ζημίες και να αποζημιωθούν, εν συνεχεία, εγκαίρως και πλήρως οι αγρότες.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Προέδρου του ΕΛΓΑ, ο οποίος δήλωσε ότι «όλη η περιφερειακή δύναμη του Οργανισμού τίθεται στη διάθεση των αγροτών της Ηλείας για να ξεκινήσουν άμεσα εκτιμήσεις και να ανοίξει, ακολούθως, η πλατφόρμα υποβολής των αιτήσεων για τις αποζημιώσεις».

Η κα Αυγερινοπούλου ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον κ. Λυκουρέντζο για την ανταπόκριση του και την Τετάρτη θα συναντηθούν για να συζητήσουν εκτεταμένα τα θέματα προσαρμογής της αγροτικής παραγωγής της χώρας μας στην κλιματική αλλαγή, τα οποία θα θέσει η κα Βουλευτής και αύριο, ημέρα Τρίτη, στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης του κλιματικού νόμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ