Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική Επικαιρότητα Η γεωπόνος Θάλεια Γκινάλα στο συνδυασμό «Νίκης» του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου

 Η γεωπόνος Θάλεια Γκινάλα στο συνδυασμό «Νίκης» του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου

 «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο»

Η αγάπη της για το Δήμο μας στον οποίο αποφάσισε να παραμείνει και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά, αποτέλεσε τη «δύναμη» που ώθησε τη γεωπόνο Θάλεια Γκινάλα να ενώσει τις δυνάμεις της με τον υποψήφιο δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και το συνδυασμό «Ήλιδα – Συμμαχία για το αύριο». 

Η Θάλεια Γκινάλα είναι ένας ακόμα άνθρωπος από τη νέα γενιά, που συντάσσεται με τη μεγάλη Συμμαχία πολιτών που «ανοίγεται» καθημερινά και διευρύνεται στο δήμο Ήλιδας.

«Η συμμετοχή μας είναι το πρώτιστο καθήκον όλων μας, προκειμένου να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει. Ως νέοι άνθρωποι, πρέπει να πάρουμε την τύχη και το μέλλον στα χέρια μας. Έχουμε πολύ δρόμο να κάνουμε, πολλά πράγματα να αλλάξουμε, αλλά με θέληση και ώθηση από ανθρώπους με όραμα, όπως ο επικεφαλής του συνδυασμού μας,  μπορούμε και θα τα καταφέρουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Γκινάλα.

«Μία ακόμα νέα γυναίκα εμπιστεύεται την δημοτική μας παράταξη. Η συμμετοχή νέων ανθρώπων στη μεγάλη Συμμαχία μας, μας γεμίζει χαρά, αισιοδοξία και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, προσθέτοντας: «Η Θάλεια Γκινάλα είναι ένα από αυτά τα πρόσωπα που μπορούν να συμβάλλουν στην κοινή μας προσπάθεια. Την καλωσορίζουμε και δεσμευόμαστε ότι, όλοι οι στόχοι και το όραμά της για την πόλη του Αύριο, θα υλοποιηθούν».  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ