Δυνατά και στη νέα θητεία Γιάννης Λυμπέρης και Αλεξία Κοτσαύτη-Παπαζαφειροπούλου!

340

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΛΙΔΑΣ

Η ΑΛΕΞΙΑ ΚΟΤΣΑΥΤΗ-ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, προϊσταμένη του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, συντάσσεται με τον Γιάννη Λυμπέρη για να συνεχίσουν μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές ανυποχώρητα τον αγώνα για το Νοσοκομείο, την προσφορά στον άνθρωπο και την κοινωνία.

Η Αλεξία Κοτσαύτη-Παπαζαφειροπούλου, στέλεχος με Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση και πολυετή διοικητική εμπειρία, εν ενεργεία δημοτική σύμβουλος Ήλιδας, είναι Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου φέρνοντας  σε πέρας με επιτυχία στις δύσκολες εποχές της πανδημίας κρίσιμη αποστολή, στην προσπάθεια να σταθούν όρθιοι και με αξιοπρέπεια οι άνθρωποι και οι οικογένειες που επλήγησαν.

«Είμαστε εδώ για τα δύσκολα, για να προσφέρουμε στον τόπο για το κοινό καλό. Αυτό επεδίωξα από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και με τις ίδιες αρχές και αξίες θα συνεχίσω να πορεύομαι, έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε το έργο μας, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Έχω μάθει να κοιτάζω τον κόσμο στα μάτια όλα αυτά τα χρόνια, έχω χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες και θα συνεχίσω να τιμώ αυτή την εμπιστοσύνη. Έχουμε κάνει πολλά στον δήμο μας, σε δύσκολες ομολογουμένως συνθήκες, αλλά έχουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα στη νέα θητεία και με την στήριξη των συμπολιτών μας είμαι βέβαιη ότι θα τα καταφέρουμε» δήλωσε η ίδια.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης την ευχαρίστησε για την προσφορά, την εμπιστοσύνη και τη στήριξή της και της ευχήθηκε καλό και επιτυχημένο αγώνα στην εκλογική διαδικασία και στη νέα θητεία.