Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΜε ήθος, γνώση, εμπειρία, μαζί για την Ηλεία!

Με ήθος, γνώση, εμπειρία, μαζί για την Ηλεία!

Του Νίκου Καλάκου υποψήφιου βουλευτή ΝΔ

Έφτασε η ώρα της ευθύνης για το εκλογικό σώμα. Με το ένα χέρι στην καρδιά και το άλλο στο μυαλό ο λαός με το αλάθητο αισθητήριό του, αποφασίζει για την επόμενη μέρα της χώρας μας, για τα επόμενα βήματα της Ηλείας.

Αντίστροφη μέτρηση για την ώρα της ευθύνης και της επιλογής ανάμεσα στην επιστροφή στο χθες ή στο άλμα προς το αύριο.

Ώρα της ευθύνης για την Ηλεία για να σχεδιάσουμε και να διεκδικήσουμε μαζί με τη νέα γενιά το αύριο.

Ώρα της ευθύνης, της ατομικής ευθύνης, λίγο πριν την κάλπη, το περιεχόμενο της οποίας θα κρίνει το μέλλον της εθνικής μας οικονομίας.Και ισχυρή οικονομία σημαίνει ισχυρή κοινωνική πολιτική με στήριξη των νοικοκυριών, των ευάλωτων ομάδων, της νέας γενιάς, των επιχειρήσεων. Σημαίνει πραγμάτωση των στόχων μας.

Παρά τη μεταναστευτική, την υγειονομική και ενεργειακή κρίση, αυτά τα τέσσερα χρόνια έγιναν σημαντικά βήματα προόδου,  καταδείχθηκε η συνέπεια λόγων και έργων του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η οικονομία της χώρας μας με χρηστή διακυβέρνηση από τη Νέα Δημοκρατία, σημείωσε εξαιρετικές επιδόσεις και βρίσκεται στη φάση της μετάβασης από την ισχυρή ανάκαμψη στη διατηρήσιμη ανάπτυξη.

Η οικονομία μας επανακτά με κόπους και θυσίες την ανταγωνιστικότητά της, σε μια περίοδο όπου η παγκόσμια οικονομία έχει υποστεί ισχυρούς κλυδωνισμούς εξαιτίας της παρατεταμένης ενεργειακής κρίσης.

Το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι ρεαλιστικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Διασφαλίζει την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας και την ποιότητα ζωής των Ελλήνων.

Ο τόπος μας χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, ισχυρή κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ακόμη ισχυρότερη οικονομία. Με οφέλη τα οποία θα διαχυθούν σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Στην κάλπη της 21ης Μαΐου,επιλέγουμε Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και Κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία που θα μας κρατήσουν στον δρόμο της σιγουριάς και της προόδου, μακριά από τα φαντάσματα του χθες. Ψηφίζουμε για το μέλλον της Ηλείας ανθρώπους με ήθος, γνώση, εμπειρία.Θα αγωνιστώ για τον τόπο μου γιατί οφείλουμε στα παιδιά μας να προσφέρουμε καλύτερες μέρες στην Ηλεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ