Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΣυναντήσεις Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Δήμο Ήλιδας

Συναντήσεις Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Δήμο Ήλιδας

Στο Δημαρχείο Ήλιδας

Σε φιλικό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του πρ. Ευρωπαίου Επιτρόπου και Υπουργού, υποψήφιου Βουλευτή ΝΔ Ηλείας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη στο Δημαρχείο της πόλης.

Παρόντες στη συζήτηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ευγένιος Αστέρης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Βαγγέλης Χριστοφόρου.

Στις αστυνομικές υπηρεσίες Ήλιδας

Ενίσχυση και στήριξη των αστυνομικών υπηρεσιών της Ήλιδας, ζήτησαν από τον κ. Αβραμόπουλο οι επικεφαλής των τριών τμημάτων τους.

Κατά την επίσκεψη του κ. Αβραμόπουλου στο κτίριο των υπηρεσιών συναντήθηκε με τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας, Αστυνόμο Α’ κ. Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, την Διοικήτρια του Τμήματος Τροχαίας, Αστυνόμο Α’  κ. Μαρία Στάικου, την Διοικήτρια του Αστυνομικού Τμήματος, Αστυνόμο Β’  κ. Διονυσία Κιάογλου.

Οι Αστυνομικοί Διοικητές του επεσήμαναν ότι πρόκειται για μια δύσκολη περιοχή, με αυξημένη εγκληματικότητα που έχει καθημερινά θέματα προς επίλυση.

Με τον Σύλλογο Εστίασης του Δήμου Ήλιδας

Στην παραλία Κουρούτας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εστίασης του Δήμου Ήλιδας κ. Βασίλη Νιπεργιάλη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Σωτηρόπουλο, τον Ταμία κ. Γιάννη Κότσιφα και τα μέλη κ.κ. Νίκο Τσαγρή, Στέλιο Ρέπεση και Τάσο Κόκλα.

Τα «ανεξέλεγκτα» πρόστιμα που έχουν επιβληθεί από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου «σε κατασκευές ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον» που στεγάζονται οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος οι οποίες βρίσκονται στον αιγιαλό, ζητήματα φορολογικά αλλά και το θέμα της δημιουργίας ενιαίου φορέα πνευματικών δικαιωμάτων  για την μουσική που ακούγεται στα καταστήματα ήταν μερικές από τις θέσεις του Συλλόγου που ανέπτυξαν στον κ. Αβραμόπουλο.

«Βλέπω τη σπουδαία δουλειά που έχουν κάνει εδώ και συνάμα ενημερώθηκα για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτές οι επιχειρήσεις που συμβάλλουν σημαντικά στον ελληνικό τουρισμό και στην ελληνική οικονομία» επεσήμανε ο υποψήφιος Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ, και συνέχισε λέγοντας ότι: «τα προβλήματα είναι πολλά και πολυσύνθετα. Μπορούν να βρουν τη λύση τους εάν υπάρξει μία συντονισμένη ενέργεια σε κεντρικό επίπεδο. Θέλω να πιστεύω ότι το θέμα θα μας απασχολήσει κεντρικά έτσι ώστε σε συνεργασία με σας και με τους εκπροσώπους σας σε πανελλήνιο επίπεδο στο χώρο της εστίασης να μπορέσουμε να βάλουμε τάξη σε ένα τοπίο, το οποίο είναι εν πολλοίς ακατάστατο, συγκεχυμένο και φοβάμαι και αρκετά άδικο. Έχει να κάνει με τη λειτουργία και την επιβίωση αυτών των επιχειρήσεων αλλά και με ένα μεγάλο αριθμό οικογενειών που μπορεί να αριθμεί και πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες πολίτες που ζουν τις οικογένειες τους, χάρη στη δράση αυτή, η οποία θα πρέπει να είναι σύννομη με την προστασία του περιβάλλοντος, την ευταξία και την ποιότητα παροχής υπηρεσιών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ