Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΜιχάλης Κατρίνης: «Μήνυμα νίκης από τους Ηλείους της Αττικής»

Μιχάλης Κατρίνης: «Μήνυμα νίκης από τους Ηλείους της Αττικής»

Σε μια τεράστια σε όγκο και σε παλμό συγκέντρωση των Ηλείων ετεροδημοτών της Αττικής, ο Μιχάλης Κατρίνης κάλεσε τους πολίτες να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα σε αυτούς που τους προσβάλλουν, τους κοροϊδεύουν και τους εκβιάζουν απροκάλυπτα.

‘’ Το μήνυμα αυτό έχει πέντε μόνο γράμματα: ΠΑΣΟΚ.

Αυτό είναι το μήνυμα που θα πρέπει να βγει από τις κάλπες. Αυτό είναι το μήνυμα που βάζει τη χώρα σε μια νέα εποχή. Για να γίνει η Ελλάδα μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα.

Με θεσμούς που θα λειτουργούν, με διαφάνεια, με ένα σοβαρό σχέδιο διακυβέρνησης που θα δίνει λύσεις στα προβλήματα και στις αγωνίες των πολλών, με νέα και άξια πρόσωπα που θα εργαστούν αποτελεσματικά για αυτό το σχέδιο.

Οι δικοί μας συνομιλητές είναι οι  μικροί επιχειρηματίες, η μεσαία τάξη, οι νέοι άνθρωποι, ο αγροτικός κόσμος, οι πολίτες που απειλούνται με πλειστηριασμούς και κατασχέσεις, οι παραγωγικές δυνάμεις, οι συνταξιούχοι. ‘’ τόνισε ο Μιχάλης Κατρίνης.

Αναφερόμενος στον κ.Μητσοτάκη , ο Μιχάλης Κατρίνης του καταλόγισε αλαζονεία , αυταρχισμό και ακραία καθεστωτική νοοτροπία, τονίζοντας ότι δεν θέλει κυβερνήσεις συνεργασίας γιατί θέλει να είναι ανεξέλεγκτος, να στήνει παρακρατικούς μηχανισμούς για να παρακολουθεί τους πολιτικούς του αντιπάλους και όχι μόνο, να διαθέτει τα δισεκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης όπως  θέλει, να συγκαλύπτει τις ευθύνες όλων όσοι ευθύνονται για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.’’

Ο Μιχάλης Κατρίνης ανέφερε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τον καλύτερο χορηγό του κ.Μητσοτάκη με την ανευθυνότητα με την οποία πολιτεύεται αφού αντιμετωπίζει το ζήτημα των συνεργασιών με όρους πολιτικού τακτικισμού και σκοπιμοτήτων που δεν έχουν καμία σχέση με προγραμματικές συγκλίσεις.

‘’Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιλαμβάνεται ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας απαιτούν  αξιοπιστία, διάλογο, αναθεώρηση μειοψηφικών απόψεων, αμοιβαίους συμβιβασμούς, κοινωνική αποδοχή και νομιμοποίηση’’ τόνισε ο Μιχάλης Κατρίνης.

Παράλληλα παρουσίασε μια συνολική πρόταση για ένα νέο αναπτυξιακό σχέδιο για την Ηλεία, τονίζοντας ότι:

‘’Το ΠΑΣΟΚ δεν θα εγγυηθεί μόνο την ολοκλήρωση του δρόμου ‘’Πάτρα-Πύργος’’ χωρίς άλλες καθυστερήσεις, αλλά θα δώσει μάχη για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα ‘’Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα’’ και θα απαιτήσει με κάθε τρόπο την δέσμευση των 1,8 δις ευρώ που απαιτούνται για τα έργα ανασυγκρότησης της πυρόπληκτης Ηλείας που έχουν συμπεριληφθεί στη μελέτη της ΔιαΝΕΟσις.

Και φυσικά, το ΠΑΣΟΚ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για να ενταχθεί και πάλι η Ηλεία στο χάρτη της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης που την έβγαλε βίαια, αναίτια και με αυταρχισμό η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Διεκδικούμε πανεπιστημιακά τμήματα με αντικείμενα σπουδών προσαρμοσμένα στο παραγωγικό και αναπτυξιακό πρότυπο του νομού μας αλλά και στο τεράστιο ιστορικό και πολιτιστικό μας κεφάλαιο.

Όπως διεκδικούμε μία αυτόνομη και βιώσιμη ταυτότητα τουριστικού προορισμού, με επένδυση στην ποιότητα σε νέες και εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Ένα νέο αναπτυξιακό σχέδιο για την Ηλεία με διασφαλισμένη και επαρκή χρηματοδότηση είναι στο χέρι μας. Μπορούμε να το διεκδικήσουμε δυναμικά . Μπορούμε να το πετύχουμε. Όπως θα πετύχουμε αξιοπρεπή περίθαλψη για τους Ηλείους πολίτες, με ενίσχυση των νοσοκομείων και προσλήψεις γιατρών’’

Ο Μιχάλης Κατρίνης έκλεισε την ομιλία του , μέσα σε θερμές εκδηλώσεις από το πλήθος, λέγοντας:

‘’Την Κυριακή θα σηκώσουμε ψηλά τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, θα σηκώσουμε ψηλά την Ηλεία.

Είναι στο χέρι μας.

Δώστε σε όλους το μήνυμα της ελπίδας.

Δώστε τη δύναμη στο ΠΑΣΟΚ να γίνει ο καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων.’’

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ