Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική Επικαιρότητα«Θα είμαστε μαζί και την επόμενη ημέρα»

«Θα είμαστε μαζί και την επόμενη ημέρα»

Βραδιά προς τιμήν των κατοίκων της Βουπρασίας διοργάνωσε στη Βάρδα, ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος

Την ευκαιρία να συναντηθεί με πολλούς  κατοίκους  της Βουπρασίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, είχε ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος,  στην όμορφη  βραδιά που διοργάνωσε προς τιμήν των φίλων του,  στο “Opera Café” Βάρδας.

Ο βουλευτής Ηλείας σε σύντομο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους που κατέκλυσαν τους χώρους του καταστήματος, αναφέρθηκε  στην παρουσία του πρωθυπουργού στο Νομό, επισημαίνοντας πως πέρα από την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος και την οδική αναβάθμιση του υπάρχοντα δρόμου, ο Κυρ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε  και την εγκατάσταση των F-35  στην Ανδραβίδα,  μια επένδυση πάνω από 150 εκατ. που όπως είπε, όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό για την περιοχή μας.

Τόνισε δε πως αισθάνεται μεγάλη υποχρέωση αλλά και ευθύνη απέναντι στους κατοίκους της  περιοχής που τον στήριξαν   και βρέθηκε κοντά τους  από την αμέσως επόμενη κιόλας ημέρα, με  την υλοποίηση σημαντικών έργων όπως ο βιολογικός καθαρισμός, το υδατοδρόμιο και πολλά άλλα ακόμη.

 «Η δική μου υπόσχεση είναι πως και την επόμενη ημέρα από τις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα που υπάρχει» ανέφερε θερμά χειροκροτούμενος ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ