Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ Η ΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗ

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ Η ΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗ

Το έργο των τεχνικών της ΔΕΗ

πολύτιμο σε δύσκολες καταστάσεις

ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

Την υπηρεσία της ΔΕΔΔΗΕ επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Άννα – Μαρία Βλαγκούλη, η οποία και συνεργάστηκε με τον προϊστάμενο Βασίλη  Σταματόπουλο και ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν την επιχείρηση, το τεχνικό κυρίως κομμάτι αλλά και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Έγινε μια ουσιαστική συζήτηση πάνω στα θέματα της ενέργειας με τον κ. Σταματόπουλο να ενημερώνει την υποψήφια βουλευτή για τις δυσκολίες, τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν στη ΔΕΔΔΗΕ του Πύργου, όσον αφορά την εξυπηρέτηση του δικτύου της περιοχής και του νομού μας γενικότερα.

Στο ίδιο πλαίσιο τονίστηκε ότι χρειάζεται και η ενίσχυση σε προσωπικό, καθώς αρκετοί εργαζόμενοι έχουν αποχωρήσει, αλλά ελάχιστοι έχουν προσληφθεί από την υπηρεσία, κάτι που και η ίδια θα προσπαθήσει να το αναδείξει ως θέμα προτεραιότητας.

Ειδικότερα, στον κλάδο των τεχνικών χρειαζόμαστε την επάνδρωση της υπηρεσίας με νέους ανθρώπους και με αρκετά καλές δεξιότητες, έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο δύσκολο ρόλο της υπηρεσίας που όπως επεσήμανε η κα Βλαγκούλη, κάθε φορά μας δίνει την αίσθηση της ικανοποίησης με τις παρεμβάσεις της, κυρίως όταν παρατηρούνται ζημιές και βλάβες.

Συνεχάρη ωστόσο τον κ. Βασίλη Σταματόπουλο για το έργο που επιτελούν τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ και στις περιπτώσεις κακοκαιρίας, καθώς πολλές φορές στο νομό μας καλούνται να αντιμετωπίσουν εξαιρετικώς δύσκολες καταστάσεις, υπό αντίξοες συνθήκες.

 Τέλος, δεσμευτήκαν και οι δύο ότι θα έχουν συνεχής επικοινωνία ώστε να βελτιώσουν και να διορθώσουν όποια λάθη έχουν γίνει από τα προηγούμενα χρόνια και να αξιοποιήσουν όποιες δυνατότητες υπάρχουν για το άμεσο μέλλον. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ