Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΕνθουσιώδης και συγκινητική υποδοχή του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Αυγείο

Ενθουσιώδης και συγκινητική υποδοχή του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Αυγείο

Στο χωριό του πατέρα του, το Αυγείο Ήλιδας (Μπουχιώτη), βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Βίβιαν και τους γιους τους, Φίλιππο και Ιάσονα. 

Με εγκαρδιότητα κι αγάπη τους υποδέχτηκαν συγγενείς, φίλοι αλλά και κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι έσπευσαν να τους αγκαλιάσουν, να τους μιλήσουν, και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Γιώργος Προκόπης τον ευχαρίστησε για ό,τι έχει προσφέρει στο χωριό και στον νομό Ηλείας. Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συνάντησε και αγκάλιασε τον 92χρονο φίλο του πατέρα του, κύριο Μιχάλη.

«Δεν ξεχνώ πως εδώ πέρασα τα παιδικά μου χρόνια. Θυμάμαι και τις δύσκολες ώρες, όταν το χωριό μας και η εκκλησία μας καταστράφηκαν από τους σεισμούς. Θυμάμαι όμως και πόσο γρήγορα, μαζί, καταφέραμε να τα ξαναφτιάξουμε. Είναι παραγωγικό το χωριό μας, με ωραίους και δημιουργικούς ανθρώπους. Σας ευχαριστώ που μείναμε εδώ και το κρατήσατε δυνατό, ακμαίο και ζωντανό» ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος μιλώντας στους συγχωριανούς του. Εν συνεχεία επισήμανε πως: «πέρα και πάνω από κόμματα και πολιτικές εγώ θα είμαι, όπως ήμουν πάντοτε κοντά σας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ