Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΞεκίνησε η πληρωμή - Πότε η καταβολή για κάθε Ταμείο

Ξεκίνησε η πληρωμή – Πότε η καταβολή για κάθε Ταμείο

Συντάξεις Ιουλίου:

Οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Ιουλίου ξεκίνησαν να καταβάλλονται στους δικαιούχους – συνταξιούχους από την Πέμπτη, 24 Ιουνίου με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται στις 29 Ιουνίου.

Αναλυτικά, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 11ης Ιουνίου2021 το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:

  • Στις 24 Ιουνίου 2021, ημέρα Πέμπτη καταβλήθηκαν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 25 Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή έγινε η καταβολή για κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 28 Ιουνίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 29 Ιουνίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠΜΜΕ και ΔΕΗ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ