Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕντός του καλοκαιριού 7 διαγωνισμοί για 4.578 μόνιμες προσλήψεις

Εντός του καλοκαιριού 7 διαγωνισμοί για 4.578 μόνιμες προσλήψεις

Συνολικά 4.578 προσλήψεις σε μόνιμες θέσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι, καθώς έχουν προγραμματιστεί ήδη επτά διαγωνισμοί. Οι θέσεις θα καλύψουν τις ανάγκες των νοσοκομείων, όπως και υπουργείων, του ΔΕΔΔΗΕ, ερευνητικών κέντρων, επιμελητηρίων, πανεπιστημίων, ΚΕΠ, ΝΠΙΔ.

100 μόνιμες θέσεις για μηχανικούς και τεχνικούς στον ΔΕΔΔΗΕ

Η εταιρεία «Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε» προκηρύσσει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατό (100) συνολικά θέσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Διεύθυνση Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου.

Αιτήσεις για 79 εποχικούς στον ΔΕΔΔΗΕ

Προσλήψεις εποχικού προσωπικού υλοποιεί αυτό το διάστημα ο ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές όπως Βόλος, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Σπάρτη, Κόρινθο, Λάρισα, Πύργος και Λέσβος.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού, ΑΣΕΠ, έχει ανακοινώσει συνολικά 343 θέσεις εργασίας και συγκεκριμένα 115 άτομα στον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων, 83 άτομα Τακτικού Προσωπικού σε Φορείς, 69 άτομα στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, 76 άτομα Τακτικό Προσωπικό σε Φορείς του Δημοσίου.

115 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων

Σύμφωνα με το ΦΕΚ ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν δεκαπέντε (115) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κεντρικής Υπηρεσίας του Οργανισμού Διαχείρισης & Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων (Ο.Δ.Α.Π.), που εδρεύει στην Αθήνα του Νομού Αττικής και των Περιφερειακών Υπηρεσιών αυτού, που εδρεύουν ανά την Επικράτεια και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων με τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα.

Δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη ΕΔΩ

83 άτομα Τακτικού Προσωπικού σε Φορείς Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού προκηρύσσει την πρόσληψη 83 ατόμων, ως ακολούθως:

62 άτομα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης
14 άτομα Τεχνολογικής Εκπαίδευσης
7 άτομα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 09/06/2021-24/06/2021

Δείτε την Προκήρυξη ΕΔΩ

69 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου ανακοινώνει την πρόσληψη 69 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 15/05/2021-24/05/2021

Δείτε την Προκήρυξη ΕΔΩ

76 άτομα Τακτικό Προσωπικό σε Φορείς του Δημοσίου

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού ανακοινώνει την πρόσληψη 76 ατόμων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως ακολούθως:

32 άτομα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης
23 άτομα Τεχνολογικής Εκπαίδευσης
21 άτομα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 11/05/2021-26/05/2021

Δείτε την Προκύρυξη ΕΔΩ

Έρχεται προκήρυξη για 4.000 μόνιμους νοσηλευτές

301 θέσεις στην Ελληνική Στατιστική Αρχή

27 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού σε δύο ερευνητικούς φορείς

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού προκηρύσσει 27 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού ως ακολούθως:

11 θέσεις για την κάλυψη αναγκών στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης και 16 θέσεις για την κάυψη αναγκών στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος».

2 θέσεις στον δήμο Βόλβης

1 θέση υπομηχανικού στο υπουργείο Δικαιοσύνης

2 θέσεις στον δήμο Τρίπολης

33 θέσεις σε ερευνητικούς φορείς

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 2Ε/2021 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση δέκα θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού στο «Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών», 10 θέσεων στο Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού στο Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης-Αθηνά, ΝΠΙΔ, και 13 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού στο «Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας» με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Μέσα στο καλοκαίρι οι αιτήσεις για:

259 μόνιμους σε υπουργείο Οικονομικών και ΚΕΠ

24 εργάτες στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

5 στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας

4 φύλακες στο Μουσείο Ελληνικών Λαικών Μουσικών Οργάνων

2 στον Πολιτισμό, Αθλητικό Οργανισμό «Γεώργιος Αξιώτης»

5 θέσεις στον Δήμο Παιονίας

20 εποχικοί στον Δήμο Παλλήνης

20 εργάτες πρασίνου στον Δήμο Τρικκαίων

16 εργάτες πυρασφάλειας στον Δήμο Αχαρνών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ