Μικρή Ολλανδέζα: «Διαγνώστηκα πριν 2 χρόνια με αυτισμό» δήλωσε η YouTuber

114

«Πήγα σε ψυχίατρο, η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο» τόνισε σε συνέντευξή της – Δείτε το βίντεο

Για τη διαταραχή με την οποία έχει διαγνωστεί μίλησε η YouTuberΜικρή Ολλανδέζα, κατά κόσμον Δανάη Γεωργαντά.

Σε συνέντευξή της στο «Happy Day» η ίδια αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτισμό και διαταραχή έλλειψης προσοχής και υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ), πριν από 2 χρόνια.

«Διαγνώστηκα πριν δύο χρόνια με αυτισμό και διαταραχή έλλειψης προσοχής και υπερκινητικότητας. Πήγα και σε ψυχίατρο και μου διέγνωσαν και τα δύο. Η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο γιατί τώρα μπορώ να αναγνωρίσω πράγματα. Το κεφάλι μου λειτουργεί σαν να σκρολάρεις στο Tik Tok, καινούργιες και ατελείς σκέψεις. Δεν θεραπεύεται, μαθαίνεις να ζεις με αυτό» ανέφερε.

Μιλώντας για το YouTube και την αλληλεπίδρασή της με εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους, η ίδια είπε ότι: «Ξεκίνησα το 2013, έβλεπα πολύ ξένο YouTube. Δεν το περίμενα να είναι το επάγγελμά μου, φαινόταν σαν ένα όνειρο εξωπραγματικό. Τότε δεν υπήρχαν χορηγίες».

«Δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω πει δημόσια. Όταν λες τη γνώμη σου και εκτίθεσαι σε όλον τον κόσμο θα ακούσεις και την κριτική. Στο βίντεο που ανέβασα και έλεγα πως δεν θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδιά, μου έκαναν αρνητικά σχόλια που δεν άντεχα να διαβάζω. Δεν μπορείς να δείξεις 100% τον εαυτό σου στο Youtube γιατί θα σε κρίνουν» 
επισήμανε στην πορεία.

«Τρομακτική εμπειρία το GNTM. Τώρα αν πήγαινα… θα τα έκανα όλα τέλεια» είπε τέλος, η Μικρή Ολλανδέζα.

https://www.protothema.gr/