Σκορδά και Χριστοπούλου σε αντιπαράθεση για την Τούνη: «Είναι διαφημιστικό μοτίβο, βγάζει λεφτά»  

212

«Από αυτούς που βγαίνει και απαντάει, βγάζει λεφτά» τόνισε η booker μοντέλων – «Το πρόβλημα είναι τα πρόστυχα σχόλια για μια γυναίκα που θηλάζει» επέμεινε η παρουσιάστρια – Δείτε το βίντεο

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη για τα σχόλια που δέχτηκε μετά την ανάρτηση βίντεο, με την ίδια να θηλάζει τον γιο της σε καφετέρια, σχολίασαν οι ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε στον «αέρα» του «Πρωινό μας», όπως και η συνεργάτιδά της, Έλενα Χριστοπούλου, με τις δυο τους να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Η παρουσιάστρια είπε: «Πιστεύω ότι τα αρνητικά σχόλια έγιναν, όχι γιατί θηλάζει δημόσια, αλλά γιατί δεν έχει την ανάγκη να κρύψει κάτι. Ενοχλεί ότι είναι μια όμορφη και λαμπερή γυναίκα και κάνει αυτό που κάνει. Είναι μια προσωπική απόφαση και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την κρίνει. Το πρόβλημα εδώ δεν είναι μόνο ο δημόσιος θηλασμός, είναι τα πονηρά, πρόστυχα σχόλια για μια γυναίκα που θηλάζει, που εκείνη την ώρα ταΐζει το παιδί της και εσείς βλέπετε κάτι σεξουαλικό, βλέπεις περισσότερο στήθος. Αυτή η σύνδεση, ανάμεσα σε παιδί και μαμά είναι μοναδική. Όταν σκέφτεσαι κάτι άλλο, όταν βλέπεις μαμά να θηλάζει κάτι δεν πάει καλά».

Δείτε το βίντεο στο protothema.gr