Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΜαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: «Δεν καλέστηκε στη βάφτιση και ξέρετε πολύ...

Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: «Δεν καλέστηκε στη βάφτιση και ξέρετε πολύ καλά γιατί»

«Δεν είναι ωραίες ερωτήσεις αυτές» δήλωσε η παρουσιάστρια

Ένα πάρτι διοργάνωσαν χθες η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, με αφορμή τη βάφτιση αλλά και τα γενέθλια της κόρης τους, Κατερίνας.

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, χωρίς να μπορέσει να κρύψει τη συγκίνησή της για την κόρη της. Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε επίσης και τον λόγο που έδωσε το όνομα της πεθεράς της στην μικρή Κατερίνα και όχι της μητέρας της που έχει φύγει από τη ζωή.

«Είμαι από το πρωί και κλαίω από συγκίνηση. Είναι μια ωραία μέρα για την οικογένειά μας σήμερα. Βαφτίσαμε το Κατερινάκι μας το πρωί, ήρθαμε εδώ να το γιορτάσουμε. Ήρθαν πολλοί αγαπημένοι μας άνθρωποι από Ελλάδα, Ελβετία, Κρήτη. Είναι ωραία, είναι και τα γενέθλιά της, διπλή χαρά. Η Κατερίνα είναι μέσα και παίζει, είναι λίγο αγχωμένη λόγω κόσμου», είπε αρχικά.

«Σκεφτόμουν τι να βάλω στη βάφτιση. Έλεγα να είμαι πιο επίσημη και τελικά έραψα το νανούρισμα που λέω στην κόρη μου όταν την κοιμίζω. Το όνομα Κατερίνα είναι από την πεθερά μου. Δεν έδωσα το όνομα της μητέρας μου γιατί σκέφτηκα ότι η μαμά μου δεν ζει για να το χαρεί, οπότε ας το ακούσει η άλλη γιαγιά και να χαρεί. Θα ήθελα να είναι εδώ αλλά δυστυχώς δεν είναι. Η κόρη μου μοιάζει στον μπαμπά της αλλά έχει την τσαχπινιά, το μπρίο μου, την πολυλογία μου και την ομορφιά μου. Κάτσε τώρα βαφτίσαμε το πρώτο, δεν ξέρω για δεύτερο. Θα δούμε. Έκλαψε πολύ στη βάφτιση» εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Μάλιστα, οι ρεπόρτερ ρώτησαν την Μαρία Ηλιάκη και για τον Νίκο Μουτσινά: «Δεν καλέστηκε στη βάφτιση και ξέρετε πολύ καλά γιατί. Δεν είναι ωραίες ερωτήσεις αυτές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ