Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΕύη Βατίδου: Ανέβασε φωτογραφία μαζί με τον νέο σύντροφό της

Εύη Βατίδου: Ανέβασε φωτογραφία μαζί με τον νέο σύντροφό της

Ποιος είναι ο 35χρονος σύντροφος της Εύης Βατίδου 

Η Εύη Βατίδου το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου, ο οποίος όπως γράφει στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Οι ειδήσεις για τη σχέση τους δεν είναι τωρινές, καθώς η Εύη Βατίδου αποκάλυψε πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πως είναι ερωτευμένη με κάποιον 12 χρόνια μικρότερό της, αυτό όμως όπως είπε, δεν αποτελεί εμπόδιο για τον δεσμό τους.

Αργότερα, η Εύη Βατίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει στο πλευρό του συντρόφου της, γράφοντας στη λεζάντα: «Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία. Υπάρχουν καλοί λόγοι που νιώθετε πάντα 20 χρόνια νεότεροι από την πραγματική σας ηλικία».

Ποιος είναι ο Ηλίας Κωνσταντίνου
Ο Ηλίας Κωνσταντίνου είναι 35 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ταξιδεύοντας σε ολόκληρο τον κόσμο. Το απόγευμα της Τετάρτης 3/5 αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της Εύης Βατίδου, όπου αναφέρθηκε σε εκείνον για πρώτη φορά δημόσια.

Οι αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτες ταξίδια, επαγγελματικές φωτογραφίσεις, αυτοκίνητα κι όπως φαίνεται αγαπά ιδιαίτερα τη θάλασσα και το καλό φαγητό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ